Haber
Ziraat Bankası'ndan Hazine destekli tarım finansmanı
Ziraat Bankası, ülke sınırları içinde yapılan tarımsal üretimde kullanılması amacıyla Hazine faiz destekli yatırım ve işletme kredisi...İki ülke daha Schengen bölgesine katıldı
Bulgaristan ve Romanya'nın, 31 Mart 2024 itibariyle deniz ve hava yoluyla Schengen bölgesine katılacakları belirtildi.Vadeli elektrik ve gaz piyasalarında yeni ücretler belli oldu
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, elektrikte tüm abone gruplarının 1 Ocak'tan itibaren geçerli olan tarifeleri belirlendi.Ticaret Bakanlığı artan fahiş fiyatların önüne geçecek politikaları paylaştı!
Ticaret Bakanlığı piyasada yaşanan fahiş fiyat artışının önüne geçmek amaçlı yine politikaları duyurdu. Tüketicilerin mağduriyetleri...Taksi tarifeleri değişti! 2024 taksi muayene ve damga bedelleri düzenlendi!
2024 yılı içinde yapılacak düzenlemelere taksiler de eklendi. Taksilerin hayırlı yaptı muayene ve damga bedelleri üzerinden yeni bir düzenleme...Sıcaklık değerlendirmeleri paylaşıldı! Türkiye son 53 yıl içerisindeki en sıcak kasım ayı
Çevre Şehircilik Bakanı olarak bilinen Mehmet Özhaseki Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine inceledi. İncelemeler sonucu 53 yılın en sıcak...Yılın en çok kazandıran yatırım aracı açıklandı!
2023 yılının bitmesine saatler kala piyasalar üzerinde bir durgunluk söz konusu oldu. Piyasaların kapanmasıyla birlikte son veriler açıklandı. Yılın...Yeni yılda KKM hesapları tarih oluyor! 1 ocak 2024'ten itibaren yeni hesap açılamayacak!
Merkez Bankası'nın politika faizlerini artırma kararı ve ekonomik dalgalanmalar, finansal piyasalarda etkisini göstermeye devam ediyor.2024 yılı için yeni bir vergi duyurusu paylaşıldı! Araç sahipleri açıklığa haberle şok oldu!
Akaryakıt zamlarını ek olarak yapılan MTV vergisinin ardından yeni yılda yeni bir verginin daha yapılacağı iddiası gündemde. Vergi yüküne bir yenisi...Kredi kartı ve KMH hesaplarındaki limit sınırı gündem oldu! Tüm kartlara o sınır gelecek!
Yapılan toplantının ardından yeni açıklamalar duyuruldu. Faiz kararı ile birlikte faiz oranlarında tavan limit sınırı getirildi.
YAZARLAR

