Haber
İstanbul'a kar geliyor! Sıcaklıklar 10 derece düşecek
Meteoroloji Genel Müdürlüğü raporuna göre, hafta sonundan itibaren ülke genelinde hava sıcaklıkları 6 ila 10 derece azalacak. Bugün Adana, Antalya...En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Emekliye ne kadar ek zam yapıldı?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekilere yapılacak ek zam oranı ve 2024 yılında geçerli olacak en düşük emekli maaşını...Kurumsal temerrütler yüzde 80 arttı. Kredilerde bozulma bekleniyor
Standard & Poor's (S&P) adlı uluslararası kredi derecelendirme kuruluşunun son raporuna göre, kurumsal temerrütler, 2023 yılında yüzde 80 oranında...Bakan Koca, Seyyar sandıkla nasıl oy kullanabileceğini açıkladı!
Partiler ve adaylar yerel seçim çalışmalarına devam ederken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yatağa bağımlı hastaların seyyar sandık ile oy...TOGG kullanıcısı, çileden çıktı! Yetkililere seslendi!
TOGG, kullanıcısı, Adana'dan Ankara'ya gitmek istedi. Fakat, bu yolculuk TOGG sürücüsünün zor saatler yaşamasına neden oldu. 8 saat süren kuyruk...Bakanlık, başvuru yapan herkese 1.500-3.500 TL ödeme yapıyor!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hazırlanan sosyal yardım programları, içerisinde en çok dikkati elektrik ve doğalgaz desteği çekiyor....Üniversite ve lise mezunu 46 personel alımı yapılacak! Tüm detaylar açıklandı!
Yeni yılın gelmesiyle birlikte paylaşılan memur alımları yakından takip ediliyor. Yeni paylaşılan ilan ile birlikte lise ve üniversite mezunu...Yaşlı bakım aylığı, evde bakım yardımları, koruyucu aile ücretleri %50’ye yakın artış!
Aile ve Sosyal Hizmetler bakanı olarak bilinen Mahinur Özdemir Göktaş sosyal yardım programları ile ilgili aylık ödemelerde %50’lik bir artış için...Asgari ücrette destek yükseldi! Emekli maaşlarına zam gelecek!
Paylaşılan son dakika haberi ile birlikte işverenlere verilen asgari ücret desteği ile ilgili bir duyuru paylaşıldı. İşverenler için verilen asgari...Mavi SPK'ya başvuru yaptı
Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret, yüzde 100 oranında bedelsiz kararı sonrası SPK'ya başvuru yapıldığını açıkladı.
YAZARLAR

