Haber
Toyota'dan 250 bin TL indirim ile dev kampanya!
Toyota otomotiv markası Türkiye'deki pazarını genişletmek için dev kampanyayı duyurdu. Bazı araçlar Egea'dan bile ucuz fiyatlar ile satışa...Çiftçilere tarımsal destekler devam ediyor! 295,5 milyon Türk Lirası hesaplara yatırılıyor!
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın belli aralıklarla Çiftçilere yaptığı tarımsal destekleri devam ediyor. Çiftçinin emeğini ve ekonomiye olan katkısını...Halkbank’tan 1.9 trilyon TL ile ekonomiye büyük destek!
Halkbank kredi büyüklüğünü % 61.6 artırarak ekonomiye 1.9 trilyon TL katkı sağladı. Genel Müdür Osman Arslan, Türkiye Yüzyılı vizyonumuz...Bakan Bolat'tan kredi ve banka Kartı komisyonuna yönelik müjde!
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen ‘STK İstişare Toplantısı’na katıldı.Banka kartındaki komisyon oranını...Emeklilerin bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilerin bayram ikramiyelerine yüzde 50 oranında zam olduğunu duyurdu. Böylece emekli ikramiyeleri 3 bin lira...Düşük bütçe ile ev sahibi olma fırsatı! Toki çok uygun fiyata 3+1 konut satışı yapacak
Dar gelirli vatandaşın ev sahibi olma hayali gerçek oluyor. TOKİ 9 farklı şehirde 3.000’den fazla konut yapmayı planlıyor. Detaylar...Yılmaz, “enflasyonda belirli düşüşleri hep birlikte göreceğiz” dedi!!!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kanaat Önderleri Buluşmasında, milyonlarca vatandaş tarafından merak konusu olan enflasyon ile ilgili...TCMB, Yıl sonu dolar, enflasyon ve faiz beklenti anketi yayınlandı!
TCMB, Yıl sonu dolar, enflasyon ve faiz beklenti anketi yayınlandı. TCMB Piyasa Katılımcıları tarafından yapılan ankete göre, TÜFE yıl sonu artış...İŞKUR, 106 bin 597 iş fırsatı ve işsizlik ödeneği sağlıyor! İşte başvuru şartları
İŞKUR, açık iş ilanlarında, Depo, temizlik, güvenlik, aşçılık ve daha birçok meslek grupları yer alırken, İŞKUR, gerekli şartları taşıyan ve...Konut Fiyat Endeksi verileri açıklandı! İstanbul’da konut fiyatları düştü!
TÜİK tarafından açıklanan verilere göre İstanbul’da Ocak ayında 13 bin 423 adet konut satıldığı ve konut satışları bir önceki aya göre %43.4, geçen...
YAZARLAR

