2023 Yürüyerek Nasıl Para Kazanılır?

Yürüyüş yaparak para kazanabileceğinizi biliyor musunuz? Adım atarak para kazanmak günümüzde mümkün. Yürüyerek para kazanma uygulamaları son zamanlarda çok araştırılan konulardan Peki, yürüyerek nasıl para kazanılır?

Güncelleme:

Pek çok çalışan farklı yöntemlerle para kazanmanın yollarını arıyor. Anket doldurarak, müzik dinleyerek, para kazanılan yöntemler dışında yürüyüş yaparak para kazanabileceğinizi biliyor musunuz? 

Adım sayınızı paraya dönüştüren binlerce yabancı uygulama bulunuyor. Bunlardan en güvenilir olanları sizler için derledik.

Yürüyüş yaparken para kazandıran uygulamalar

WinWalk Nedir?

Sağlıklı bir yaşam için yürüyüş çok önemlidir. WinWalk uygulaması, daha çok yürüyüş yapmayı sağlayarak, para kazanmaya yardımcı oluyor.

Bitwalking Nedir?

Yürüyüş sevenlerin en çok tercih ettiği uygulamalardan olan Bitwalking uygulamasında 10000 adım yürüme sonucunda 1 dolar kazanılıyor. Uygulamada Bit adı verilen sanal para birimi ile ödeme alınıyor.

Adım Para Uygulaması - Adım Para Nedir?

Adım Para uygulaması, diğer para kazandıran yürüyüş uygulamaları arasında en az para kazandıranlar arasında yer alıyor. Adım Para uygulamasında 10000 adımın değeri 1 lira yapıyor. Diğer uygulamalara göre pek tercih edilmese de Adım Para uygulamasında da güzel paralar kazanılarak, uygulama içerisinden ürün satın alınabiliyor.

2023 Yürüyerek Nasıl Para Kazanılır? resim: 0

Charity Miles

Charity Miles uygulaması yürüyüş yaparken para kazandıran popüler uygulamalardan biridir. Charity Miles’le yürüyerek güzel paralar kazanılıyor. Ayrıca uygulamada, kazanılan para farklı kurumlara ya da bir başkasına da bağışlanabiliyor.

MapMyFitness

MapMyFitness, yürüyüş yapmanın dışında, fitness da yapan kişilerin tercih ettiği bir uygulamadır. Farklı fitness çeşitlerini de içerisinde barındıran uygulamada kazanılan para Türk Lirası’na dönüştürülebiliyor. Kazanılan para hediye olarak da kullanılabiliyor.

Fitfetti

Birçok kişi yürüyüş yaparken para kazanmanın yollarını aramaktadır. Bu arama yapıldığında karşınıza çıkan uygulamalardan biri de Fitfetti’dir. Günlük olarak düzenli yürüyüş yaparsanız aylık ortalama 100 TL para kazanabilirsiniz.

Runtopia

Düzenli yürüyüş yapanların para kazandığı uygulamalardan biri de Runtopia… Bu uygulamada kripto cinsinden para kazanılıyor. Türkiye’de çokça kullanıcısı olan Runtopia’da kazanılan para farklı uygulamalara da çekilebiliyor.

Optimity

Optimity uygulaması da diğer yürüyüş uygulamaları gibi, sağlıklı yaşamı destekleyen ve daha çok hareket etmeyi sağlayan uygulamalardandır. Optimity uygulamasında, kullanıcı yürüyüş başına puan alır. Kazanılan bu puanlar paraya çevrilerek, kazanç elde edilir.

Arhievement

Arhievement uygulamasında kullanıcı sadece yürüyerek değil, spor faaliyetlerinde bulunduğunda da kazanç elde edebiliyor.  Günlük 100 puan biriktiren bir kişi ortalama 10 dolar kazanıyor. Uygulamada biriktirilen puanlar, banka hesabına yatırılarak nakde çevrilebiliyor.

2023 Yürüyerek Nasıl Para Kazanılır? resim: 1

Stepbet

Stepbet uygulaması son dönemlerde yaygınlaşmıştır. Uygulama üzerinde amacı kullanıcı kendisi seçiyor. Bu şekilde görevlerini yerine getiren kullanıcı para kazanıyor.

DogGo

DogGo uygulaması, diğer yürüyüş uygulamalarından biraz farklı. DogGo uygulaması aynı zamanda köpek gezdirme uygulamasıdır. Bu uygulama yurt dışında da aktif olarak kullanıyor. DogGo uygulamasıyla, kullanıcı 45 dakikalık bir yürüyüşte ortalama 40 TL kazanç elde edebiliyor.

Evidation

Evidation uygulamasında sadece yürüyerek para kazanılmıyor. Yürüyüş dışında spor yaparak, yemek yiyerek, herhangi bir fiziksel aktivitede de para kazanılıyor. Bu uygulama aslında yürüyüş değil sağlıklı yaşam uygulamasıdır.

Achievement Fitness

Achievement Fitness uygulaması spora teşvik eden, aynı zamanda para kazandıran bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde belirli saatlerde kalkıp fitness yapan kullanıcılar hem sağlıklı yaşıyor hem de para kazanıyor. Achievement Fitness uygulamasından kazanılan paralar biriktirilip dijital karta aktarılıyor ya da kripto cinsinden çekilebiliyor.

Fit Potata

Fit Potato uygulamasında yürüyüş yanında kullanıcı istediği egzersiz yaparak da para kazanabiliyor. Bu sayede sağlıklı kalmanın yanında para da kazanılabiliyor. 

Müzik dinleyerek para kazanmaMüzik dinleyerek para kazanmaMüzik dinlemek pek çok insan için vazgeçilmezdir. Peki, sadece müzik dinleyerek para kazanabileceğinizi biliyor musunuz? İşte müzik dinleyerek para kazanma yolları…

 

Etiketler para kazanma
Yorumlar
Kalan Karakter 800