Para Durumu KOBİ
KOSGEB'ten girişimciye 1 milyon lira geri ödemesiz destek!Eğitimler başladı
Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) “İleri Girişimci Destek Programı” kapsamında, KOSGEB iş birliğiyle 32 girişimciye eğitim vermeye başladı. Eğitim...Güzellik merkezi nasıl açılır?
Güzellik merkezi açmak için neler yapılması gerektiği sıkça araştırılan konulardandır. Güzellik merkezi nasıl açılır? Güzellik merkezi ne demektir?...Denemek için ekti, gelir kaynağı oldu: Tanesi 30 lira!
Antalya'da denemek için bir dönüm seraya "boynuzlu kavun" olarak bilinen tropikal meyve kiwanoyu eken Muhammet Görgülü, üretime başladı. Kiwano...Basit usul iş yeri nasıl açılır?
İş yeri açmak için neler yapılması gerektiği sıkça araştırılan konulardandır. İş yeri nasıl açılır? Basit usul iş yeri ne demektir? Siz de yeni bir...Girişimcilikte önemli basamak: Şahıs şirketi nedir? Nasıl kurulur?
Kendi işinin patronu olmayı hayal eden girişimcilerin karşısına çıkan ilk basamaklardan biridir şirket kurmak. Kendi şirketini kurmayı...Kadın girişimciler için çok tercih edilen iş fikirleri!
Girişime dönüştürecek bir iş fikri arayışındaysanız, ilgi alanınıza ve uzmanlığına uygun bir alanda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. İlk adımı...Instagram üzerinden satış yapıyorum vergi vermeli miyim?
Instagram ve Sosyal medya üzerinden satış yapanlar, vergi konusunu merak ediyor. Peki Instagram'dan satış yapmak yasal mı, neler gerekli? Ceza...Kadın Girişimci Programı'na başvurular başladı: Kimler başvurabiliyor?
Tarım ve gıda sektöründe çeşitliliği teşvik etmek ve kadın girişimci sayısını artırmak amacıyla hayata geçirilen EWA Programı'na başvurular başladı....Türkiye’nin ilk ‘Kurumsal Girişim Sermayesi Konferansı’: Geri sayım başladı!
Türkiye'nin ilk Kurumsal Girişim Sermayesi (CVC) Konferansı için geri sayım başladı. Konferans, Swissotel The Bosphorus'ta gerçekleştirilecek....Girişimciliğin 5 starından kazandıracak öğütler
Kurdukları şirketler, yönettikleri işler ve hayata geçirdikleri girişimlerle dünya çapında büyük başarı sağlayan şöhretli 5 başarılı ismin öğütleri...
YAZARLAR