Müzik dinlerken nasıl para kazanılır?

Müzik dinlemek pek çok insan için vazgeçilmezdir. Peki, sadece müzik dinleyerek para kazanabileceğinizi biliyor musunuz? İşte müzik dinleyerek para kazanma yolları…

Güncelleme:

Teknoloji geliştikçe para kazanma yolları da değişiyor. Binlerce insan evden para kazanma yollarını araştırıyor. Dijital yollardan para kazanma yollarının en eğlencelisi de müzik dinleyerek para kazanmak… Peki, müzik dinleyerek nasıl para kazanılır? Gelin birlikte inceleyelim…

Müzik Dinleyerek Para Kazanma Yolları

Çeşitli uygulamalar, online platformlar ve web siteleriyle müzik dinleyerek para kazanabilirsiniz. Genel olarak müzik dinleyerek şu şekilde para kazanabilirsiniz:

  • Müzik dinleyip, müzik videoları izleyerek para kazanmak: Bazı uygulamalar ve web siteleri kullanıcıların müzik dinleyerek para kazanmasını sağlıyor. Bunun için yapılması gereken tek şey, görev olarak verilen müzik videolarını izlemek…
  • Müzik inceleyerek para kazanmak: Pek çok uygulamada, seçilen müzikler, para karşılığında incelenebilir.
  • Şarkı yorumlayarak para kazanmak: Genellikle medya şirketleri, uygulamalar üzerinden şarkı yorumlatarak hit şarkıları belirler. Belirlenen şarkıları kullanıcının dinleyip yorumlaması istenebilir. Şarkı yorumlaması karşılığında ise kullanıcıya ödeme yapılır.

Müzik dinlerken nasıl para kazanılır?  resim: 0

Müzik Dinleyerek Para Kazanabileceğiniz Uygulamalar! 

Hit Predictor 

Hit Predictor sitesindeki şarkılar, müzik yapımcıları tarafından oluşturuluyor. Bu şarkıları dinleyen ve değerlendiren kullanıcılara ödeme yapılıyor.  Hit Predictor sitesini çıkardıkları şarkıyı popüler hale getirmek isteyen müzisyenler sıklıkla kullanıyor. Şarkıcılar, şarkılarını dinleyen her dinleyiciye ufak bir ödeme yapıyor.

UniqueRewards 

UniqueRewards platformunda, radyo müzikleri dinlenerek, video izlenerek ya da anket doldurarak para kazanılıyor. Siteye üye olurken, kullanıcıya dinleyebilecekleri radyoların listesi veriliyor. Bu radyoların ne kadar ücret vereceği, radyo seçimlerinden sonra gösteriliyor. Kullanıcı site bakiyesi 20 dolar olduğunda, farklı ödeme yöntemleri üzerinden para çekilebiliyor.

Cash4Minutes 

Bu uygulama, kullanıcıların radyo dinleyerek para kazanmasını sağlıyor. Uygulama daha çok, dijital radyo kanallarının dinleyici kitlesini artırmak için kullanılıyor. Kullanıcı siteye üye olduktan sonra radyo listelerini ve hangi radyonun ne kadar ücret ödeyeceğini görebiliyor.

Müzik dinlerken nasıl para kazanılır?  resim: 1

Welocalize Müzik Dinleyerek Para Kazandıran Uygulama

Welocalize sitesinde müzik dinleyerek para kazanmak için kullanıcının dinlediği şarkıyla ilgili olumlu ya da olumsuz değerlendirmede bulunması gerekiyor. Bu platform, yapılan değerlendirmelere göre ücret ödüyor. Ayrıca, Welocalize sitesinde, istenilen şarkının çevirisi yapılarak da para kazanılıyor.

SliceThePie 

Müzik dinleyip yorumlayarak para kazandıran uygulamalardan bir diğeri ise SliceThePie! Bu uygulamada da diğer çoğu müzik uygulamasında olduğu gibi kullanıcı şarkıyı dinleyerek yorumda bulunuyor.

Research.fm 

Research.fm, kullanıcılara birbirinden farklı şarkı seçenekleri sunuyor. Kullanıcılar bu şarkıları dinleyerek değerlendirmelerde bulunuyor. Objektif değerlendirme sonucunda her kullanıcıya ödeme yapılıyor. Uygulama, Android ve IOS mobil cihazlara indirilebiliyor.

Playlist Push 

Müzik dinleyerek para kazanma uygulamaları arasından en çok kullanılanlar arasında yer alan Playlist Push, piyasaya yeni çıkmış şarkıların geniş kitlelere ulaşmasına olanak sağlıyor. Kullanıcılar, yeni yüklenen müzikleri dinledikleri oranda para kazanıyorlar. Ancak bu siteden para kazanabilmek için; Apple Music, Deezer, Spotify gibi müzik platformlarında en az 400 takipçiye ulaşılması şartı vardır.

Earnably

Earnably’de radyo kanallarını dinleyerek gelir elde etmek mümkün. Kullanıcının kazandığı parayı çekebilmesi için ise, hesabında 5 dolar olması gerekiyor.

Music Xray 

Music Xray, sitesine üye olduktan sonra kullanıcı, binlerce şarkı arasından istediğini seçip değerlendirerek para kazanıyor. Bu sitede, kullanıcı kazandığı parayı çekebilmesi için hesabında 20 dolar olması gerekiyor.

RadioEarn 

RadioEarn’da kullanıcı üyelik oluşturduktan sonra kendisine sunulan radyo kanallarını en az 15 dakika dinleyerek para kazanabiliyor. RadioEarn’nın mobil uygulaması da bulunuyor.

Current Rewards 

Current Rewards uygulaması yalnızca IOS (Apple) özel bir uygulamadır. Bu uygulamada, kullanıcı seçtiği radyo istasyonuna göre şarkı dinleyerek para kazanıyor. Kullanıcı uygulamada ne kadar çok şarkı dinlerse o kadar çok para kazanıyor.  Ayrıca uygulamada müzik dinleyerek para kazanmanın dışında, oyun oynayarak ve anket doldurarak da para kazanılıyor.

Yatırımsız para kazanma - 2023 GüncelYatırımsız para kazanma - 2023 GüncelYatırım yapmadan para kazanma yöntemleri ve fikirleri ek gelir kazanmak isteyen kişiler tarafından merak ediliyor. İşte yatırım yapmadan para kazanmak için bazı fikirler ve öneriler.

 

Etiketler Müzik para kazanma
Yorumlar
Kalan Karakter 800