2023 Alanya Hal Fiyatları - Bugün Alanya Hal Piyasası

Alanya hal piyasası fiyatları hakkında detaylı bilgiler... Bugün Alanya Hali'nde domates, biber, salatalık, fasülye ve patlıcan kaç TL? Tüm detaylarıyla 2023 Güncel Alanya Hal Fiyat Listesi...

2023 Alanya Hal Piyasası 

Alanya, ülkemizin önemli turizm merkezlerinden biri olmakla birlikte, tarımsal üretim açısından da büyük bir potansiyele sahiptir. Yaklaşık 300 bin kişilik nüfusun 20 bini, tarım sektöründe faaliyet göstererek üretim yapmaktadır. Alanya'nın özellikle tropikal meyvelerin üretimi konusunda ülkemizdeki en önemli konumlardan biri olduğu bilinmektedir.

Alanya'daki tarımsal üretim faaliyetleri, domates, salatalık, patlıcan, kabak, fasulye gibi sebzelerin yanı sıra tropikal meyveler ve diğer ürünler üzerine yoğunlaşmaktadır. Bu ürünlerin fiyatları, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi tarafından günlük olarak duyurulmaktadır. Bu fiyat verileri, Alanya Hal fiyatları ve günlük meyve sebze fiyatları tablosu Para Durumu'nda günlük olarak ziyaretçilere sunulmaktadır.

Bugün Alanya Hal Fiyatları Tablosu 

ÜRÜN BİRİM FİYAT
Domates Kilogram 11 TL
Salatalık Kilogram 3 TL
Kabak (Beyaz) Kilogram 10 TL
Kabak (Siyah) Kilogram 8 TL
Sivri Patlıcan Kilogram 4 TL
Topak Patlıcan Kilogram 4 TL
Yerli Muz Kilogram -
Biber (Çarli) Kilogram -
Biber (Dolmalık) Kilogram -
Biber (Kapya) Kilogram -
Fasulye Kilogram -

Alanya Toptancı Hal Fiyatları 

Alanya'da meyve-sebze toptancı halinde fiyatlar, diğer yerlerde olduğu gibi serbest piyasa koşullarına göre belirlenmektedir. Alanya, Türkiye ve dünya geneline yoğun ihracat yaptığı için fiyatları anlık olarak takip etmek gerekmektedir. Bu sebeple, Alanya hal fiyatları güncel listesi, mesleği gereği sıkça meyve-sebze alışverişi yapan kişiler için oldukça önemlidir. Özellikle muz, domates, patates gibi ürünler Alanya'da büyük bir öneme sahiptir ve bu ürünlere ait fiyatlar da sık sık takip edilmektedir.

Ayrıca diğer Hal Fiyatlarına bakınız;

Kumluca Hal Fiyatları

Antalya Hal Fiyatları

Gazipaşa Hal Fiyatları

Serik Hal Fiyatları

Mersin Merkez Hal Fiyatları

İstanbul Hal Fiyatları

İzmir Hal Fiyatları

Ankara Hal Fiyatları

Tekeli Hal Fiyatları

Etiketler hal fiyatları
Yorumlar
Kalan Karakter 800