Şampiyon Messi ne kadar kazanıyor?

Arjantin futbol takımının kaptanı Messi kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. Futbolun yıldız ismi, yeşil sahada olduğu kadar finansal açıdan da kazançlı bir dönem geçiriyor. Şampiyonun duyunca inanamayacağınız kazancı.

1 4 MESSİ FİNANSAL AÇIDAN KAZANÇLI BİR DÖNEM GEÇİRİYOR

Dünya kupasını kazanan Arjantin'in kaptanı Lionel Messi kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. Futbolculuğunun ilk döneminden bu yana manşetlerden düşmeyen yıldız isim, yeşil sahada olduğu kadar finansal açıdan da kazançlı bir dönem geçiriyor. Instagram'daki sponsorlu her paylaşımından 1.1 milyon dolar kazanan Messi'nin Paris Saint Germain, Pepsi, Lays ve giyim markasından el ettiği kazanç dudak uçuklatıyor.

2 4 MESSİ BAŞARISINI KAZANCA ÇEVİRMEYİ BİLİYOR

Pek çok kişi tarafından dünyanın en iyi futbolcusu olarak kabul edilen Messi, başarısını kazanca çevirmeyi de biliyor. Fransa liginde mücadele eden Paris Sain Germain'den(PSG) ciddi bir kazanç elde eden Arjantin'in 10 numarası Messi, sponsorluklar ve sosyal medya paylaşımlarıyla da hatırı sayılır bir gelir elde ediyor.

3 4 MESSİ NE KADAR PARA KAZANIYOR ?

Kamuoyuna açık rakamlara göre Arjantin Milli Takımı'nın Katar 2022 Dünya Kupası finalini kazanan '10' numarası Messi, aylık yaklaşık 26,2 milyon dolar gelir elde ediyor.

4 4 MESSİ'NİN AYLIK GELİRİ DUDAK UÇUKLATIYOR

• PSG'deki maaşı: 3,37 milyon dolar

• Adidas ile ömür boyu sözleşmesi: 1,6 milyon

• Pepsi, Lays ve Gatorade ile sözleşmeleri: 2,5 milyon

• Otellerinin kazancı: 400.000

• Giyim markasının kazancı: 420.000

• Sponsorlu her biri Instagram'da gönderi: 1,1 milyon

Dünya kupası boyunca 1 ayda 17 planlanmış gönderi yaptı.

Yorumlar
Kalan Karakter 800