Uzayı izlemek isteyenler buraya! NASA ücretsiz platformunu başlattı

NASA+, geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başladı ve uzayseverlerin ilgisini yeni içeriği ve görsel tasarımıyla hemen çekmeyi başardı. İşte ayrıntılar!

Güncelleme:

NASA, uzay meraklılarını memnun edecek bir haberle gündeme geldi. ABD'nin uzay ajansı, yakın zamanda tanıttığı NASA+ adlı kanalıyla ilgili sevindirici bir gelişme yaşandı. 

NASA, uzaya ilgi duyanları memnun edecek bir duyuru yaptı. 8 Kasım Çarşamba günü başlatılan "NASA+" adlı yeni bir video akış platformu dünya genelinde özgün şovlar ve canlı içerikler sunuyor.

Canlı olarak izlenebilecek

Bu platform, NASA'nın görevlerini, roket fırlatmalarını, araştırmalarını ve ajansın üzerinde çalıştığı neredeyse her şeyi canlı olarak izlemenizi sağlayacak. NASA Genel Merkezi İletişim Ofisi Yönetici Yardımcısı Marc Etkind, NASA+'ın sloganına atıfta bulunarak "Uzayı parmaklarınızın ucuna getiriyoruz." dedi.

Reklam içermiyor

Ayrıca, NASA+'ın tamamen ücretsiz olduğunu ve reklam içermediğini belirtmek önemli. Platformda, canlı yayınlar, görev detayları ve sahne arkası videoları gibi çeşitli içerikler sunulacak.

Yakın zamanda NASA TV'de izlediğimiz James Webb Uzay Teleskobu'ndan gelen ilk görüntüler, Artemis Ay görevi ve SpaceX Starship fırlatışı gibi tarihi anlar, artık NASA+'ta da yer alacak gibi görünüyor. Aynı zamanda, NASA'nın Emmy Ödüllü orijinal belgeselleri ve yakın gelecekte platformda yeni dizilerin de yer alması bekleniyor.

Etiketler Uzay NASA
Yorumlar
Kalan Karakter 800