Samsung Galaxy S24 FE’nin özellikleri ve başlangıç fiyatı belli oldu

Samsung Galaxy S24 FE'nin özellikleri belli oldu. Peki fiyatı ne kadar?

Güncelleme:

Samsung'un Galaxy S24 FE modelinin tanıtımına yaklaşık olarak geri sayım başladı. Bugüne kadar akıllı telefon hakkında çok fazla bilgi sızdırılmamış olsa da son zamanlarda durum değişti ve cihazın temel özellikleri ile fiyatı ortaya çıktı. Galaxy S24 FE'nin özellikleri, fiyatı ve muhtemel çıkış tarihi hakkında detaylar!

Tanınmış sızıntı kaynağı Antony, yaklaşmakta olan Samsung Galaxy S24 FE'nin ana özelliklerini açıkladı. Buna göre, kullanıcılar iki farklı işlemci seçeneği arasından tercih yapabilecekler: Snapdragon 8 Gen 3 ve Exynos 2400. Ancak belirtmek gerekir ki bu tercih bölgesel farklılıklara bağlı olabilir.

Samsung Galaxy S24 FE’nin özellikleri ve başlangıç fiyatı belli oldu resim: 0

Akıllı telefon, arkada 50 Megapiksel ana kamera, 12 Megapiksel ultra geniş açı kamera ve 8 Megapiksel telefoto kamera olmak üzere üçlü bir kamera kurulumuna sahip olacak. Önde ise muhtemelen 10 Megapiksel bir selfie kamerası bulunacak.

Mevcut Galaxy S23 FE modelinde 8 GB RAM bulunuyordu, ancak yeni modelle birlikte 12 GB RAM seçeneği sunulacak. Depolama kapasitesi ise 128 GB ve 256 GB olacak. Son olarak, Samsung Galaxy S24 FE'nin bu yılın sonlarında tanıtılması ve 599 dolarlık bir fiyatla satışa sunulması planlanıyor.

Samsung Galaxy S23 FE başlangıç fiyatı

Samsung Galaxy S23 FE başlangıç fiyatı 599 USD olarak düşünülüyor. 
 
 
 
 
 

Etiketler Samsung
Yorumlar
Kalan Karakter 800