Redmi Note 13 farkı hissettirmeye geliyor! Artık sağlık alanında da…

Teknoloji dünyası her gün yeni bir icat ile karşımıza çıkıyor. Dünyanın sayılı markaları arasında yer alan Redmi Note 13 ise bu sefer sağlık konusundaki başarısı ile gündemde. Firma artık insanların kalp atış hızını ölçebilecek bir telefon geliştirdi.

Güncelleme:

Yakın zamanda tanıtılacak olan Redmi Note 13 farkını iyiden iyiye hissettirecek. Çünkü cep telefonu insanların kalp atış hızını ölçebilecek bir teknoloji ile karşımızda. Telefonun pro modellerinde yer alacak olan bu özellik belki de pek çok kişinin hayatını kökten değiştirmeyi başaracak.

Redmi Note 13 farkı hissettirmeye geliyor! Artık sağlık alanında da… resim: 0

Konu hakkında açıklama yapan CEO Lu Weibing söz konusu kalp atış ölçüm hızının ekran altında yer alan parmak izi sensörü ile yapılabileceğini belirtti. Bu durumu destekleyen sensörler kullanıldığını açıklayan Lu, aynı zamanda telefonun 1.5k çözünürlüğe sahip bir amoled ekran kullanacağını da açıkladı.

Redmi Note 13 sizleri şaşırtacak

1.800 nit parlaklık, 1920 hz PWM frekans ve mavi ışık filtresine sahip olacak olan telefonda kalp atış hızı da ölçülebilecek. Ancak tüm bu özellikler sadece pro modelinde mi yoksa diğer modellerde de var mı o konu hakkında net bir açıklama henüz yok. Yepyeni özellikleri ile karşımıza çıkacak olan Redmi Note 13 serisi yakın zamanda tanıtılacak. Söz konusu tarihin ise 21 Eylül olması bekleniyor.

Android telefon kullanıcıları için her şeyi daha da kolaylaştıran şirketin yeni teknoloji ile birlikte rakipleri arasında bir adım daha öne çıkması bekleniyor. Redmi marka telefonların kullanımının artması için bu tür yeniliklerin kullanıcıyı cezbettiği de satışlardan anlaşılıyor.

Etiketler cep telefonu
Yorumlar
Kalan Karakter 800