NASA'dan Starfield oyuncularına staj sürprizi!

NASA, yeni Starfield paylaşımıyla uzay ajansının staj programını duyurdu. İşte NASA'nın paylaşımı...

Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen ve hızla büyük ilgi gören Starfield, NASA'nın da dikkatini çekti. ABD'nin uzay ajansı, esprili bir yaklaşımla Starfield oyuncularını hedef aldığı bir sosyal medya paylaşımı yaparak onları stajyerlik başvurusu yapmaya çağırdı.

NASA, Starfield ile staj programına katılma fikrini benimsemiş durumda. Bethesda'nın yeni oyunu dünya genelinde oyuncuları sanal uzay yolculuklarına çıkardı ve NASA, bu heyecanın gerçek dünyada da sürmesini istiyor.

2024 yaz staj programı geniş kitlelere duyurdu

ABD uzay ajansı, Starfield topluluğunu hedefleyen bir paylaşımla yeni staj programına dikkat çekti. NASA'nın stajyerlik programının resmi Instagram hesabı, viral bir video paylaştı. Videoda, "Starfield oynadıktan sonra NASA staj programına başvurmamanızı izliyorum" şeklinde espri yaparak dikkat çekti.

Ayrıca NASA, uzay gemileri, mürettebat, dış gezegenler ve görevlerle ilgili çeşitli imkanları olduğunu da vurguladı. NASA'nın bu eğlenceli paylaşımı hızla viral hale geldi ve 2024 yaz staj programını geniş kitlelere duyurdu.

Bu alışılmadık stajyer alım yaklaşımı, Starfield oyuncularından karmaşık tepkiler aldı. Kimileri bu espriye gülerek karşılık verdi, ancak bazıları Starfield'ın gerçek uzay çalışmalarıyla kıyaslanamayacak kadar eğlenceli olduğunu ifade etti.

400 milyon dolar

Starfield, son günlerde 6 milyon kopya satışıyla büyük bir başarı elde etti ve bu, Bethesda'nın şimdiye kadar yapmış olduğu en büyük oyun çıkışı olarak kayda geçti. Oyunun geliştirme ve tanıtım bütçesinin yaklaşık 400 milyon dolar olduğunu da belirtmekte fayda var.

Etiketler NASA
Yorumlar
Kalan Karakter 800