Bilgisayar dünyasında yeni bir tarz: Cooler Master'ın ayakkabı temalı ilginç modeli

Günümüzde çeşitli farklı bilgisayar kasası tasarımları geliştirilmekte. Ancak Cooler Master, ayakkabı şeklindeki benzersiz bilgisayar modelini pazara sunarak tasarım açısından farklı bir adım atmış durumda. İşte tasarım harikası Sneaker X PC özellikleri...

Güncelleme:

Cooler Master, spor ayakkabısı tarzında tasarlanmış olan bu yeni oyun sistemini tanıttı. Spor ve oyun dünyasına ilgi duyan bireyler için çekici olan bu bilgisayar kasası, dikkat çekici tasarımı ile öne çıkıyor. Sneaker X PC adı verilen bu mini-ITX bilgisayar, bağcıkları ve marka detayları gibi spor ayakkabısı görünümüne sahip detaylarla tasarlanmış.

İlginç bir şekilde Cooler Master, bu tasarım için herhangi bir ayakkabı markası ile iş birliği yapmamış. Yani tasarım, tamamen Cooler Master'ın özgün çizgilerine sahip. Bu PC kasasının kırmızı ve beyaz ağırlıklı bir renk şemasına sahip olduğunu belirtmek önemli.

Bilgisayar dünyasında yeni bir tarz: Cooler Master'ın ayakkabı temalı ilginç modeli resim: 0

Sıvı soğutucu da var

Ayakkabı görünümlü bilgisayarın içinde Intel Core i7-13700K işlemci, NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti ekran kartı, 32GB DDR5 RAM ve 2TB'a kadar NVMe SSD gibi yüksek özelliklere sahip bileşenler bulunuyor. Ayrıca "ayakkabının içine" gizlenmiş bir 360 mm AIO sıvı soğutucu da yer alıyor.

Havalandırma deliklerine sahip yan paneller ve RGB aydınlatmalı tek girişli fan ile hava akışı sağlıyor. Spor ayakkabısının üst ve ön kısmındaki iki kesik, mini-ITX kasanın görünümünü öne çıkarıyor.

Bu benzersiz tasarımın maliyeti maalesef oldukça yüksek. RTX 4070 Ti'li Sneaker X modelinin fiyatı 3499 dolardan başlıyor.

Etiketler bilgisayar
Yorumlar
Kalan Karakter 800