Pati Sigortası neleri kapsar? Neden önemlidir?

"...Pati sigortası kedi ve köpek gibi evcil hayvanları kapsar. 6 aylıktan büyük 10 yaşından küçük evcil hayvanlarınıza pati sigortası yaptırabilirsiniz..."

Güncelleme:

Pati sigortanız ile evcil hayvanlarınızı (kedi ve köpekler) güvence altına alabilirsiniz . Acil durumlarda kaza, alerjik şok, zehirlenme idrar yolu enfeksiyonu, kanser gibi daha pek çok hastalıkların tedavisini pati sigortasından  karşılayabilirsiniz. Popüler olan bu sigorta ürününü, birçok sigorta şirketleri değişik isimlerle sunar.

Sigorta şirketleri ana teminat olarak acil sağlık  ve yatarak tedavi giderlerini poliçedeki limitler dahilinde öder. Anlaşmalı veya anlaşmasız veterinerden tedavi alabilirsiniz. Fakat asistans hizmetleri için anlaşmalı veterinere gitmeniz gerekebilir.

Pati sigortası kedi ve köpek gibi evcil hayvanları kapsar. 6 aylıktan büyük 10 yaşından küçük evcil hayvanlarınıza  pati sigortası yaptırabilirsiniz.

Poliçede ana ve ek teminatlar vardır. Poliçe yaptırırken aracı kurumunuzdan detaylı bilgi almalısınız. Teminat ve poliçe içerikleri sigorta şirketlerine göre değişebilir.

Poliçede ana tedavi olarak acil tedavi, kayıp ilanı, üçüncü şahıs mali sorumluluk (köpeğin ısırması vs. ) belirtilen limitler dahilinde  poliçeden %100 ödenirken, veterinerdeki muayene ve tedavi belli limite kadar genellikle %70 oranında ödenir. Kanser, ameliyat, röntgen, MR, kan tahlilleri de poliçe limitleri dahilinde  %70'e kadar ödenir.

Bazı sigorta şirketleri bunlara ek olarak ücretsiz tırnak kesimi,  kulak temizliği, yılda bir kez kontrol ve bakım sağlar. Belki çoğu evcil hayvan (köpek) besleyenler için önemli olabilecek indirimli eğitim hizmeti sağlanır. Doğuştan gelen ve mevcutta olan hastalıkları kapsam dışı tutulabilir.

 O açıdan sağlıklı iken can dostlarımızı güvence altına almak ilerde oluşabilecek büyük masraflardan sizi korur. Bu poliçenin primleri cüzi rakamlar olup alınacak ek teminatlara ve sigorta şirketlerine göre değişir.

 

Yorumlar
Kalan Karakter 800