Ödev yaparak nasıl para kazanılır?

Gün geçtikçe değişen ve gelişen teknolojiyle birlikte, internet üzerinden para kazanma yolları arttı. Anket doldurarak, oyun oynayarak, müzik dinleyerek para kazanma yöntemlerinin dışında ödev yaparak da para kazanabileceğinizi biliyor musunuz? İşte ödev yaparak para kazanma yolları…

Güncelleme:

Ödev yaparak para kazanmak; vaktiniz varsa ve ek gelir elde etmek istiyorsanız müthiş bir para kazanma yöntemidir. Ayrıca, ödev yaptığınız konularda bilmediğiniz şeyleri de öğrenerek, kendinize yeni bilgiler katabilirsiniz. Ödev yaparak para kazanmak için yapmanız gereken şey ödev yaptırmak isteyen öğrenciler bulup, onlarla iletişime geçmektedir.  Bu yazımızda sizlere ödev yapma siteleriyle ilgili bilgi vererek, ödev yaparak nasıl para kazanabileceğinizi anlatacağız…

Ödev yaparak para kazanma siteleri

Proje Kurdu- Nedir, Nasıl para kazanılır

Ödev yaparak para kazanma sitelerinden en çok bilinenler arasında yer alan Proje Kurdu platformunda, hangi alanda çalışmalar yapmak istediğinizi belirtirseniz o konular üzerinden ödev alabilirsiniz. Proje Kurdu’nda hazır olan işlere teklifte bulunabilir ya da siteye kendi ilanınızı koyarak para kazanabilirsiniz.

SadeceOn- Nedir, Nasıl para kazanılır

SadeceOn platformunda ödev yaparak para kazanmak için, tek seferlik ücret ödemelisiniz. Ücretli ödev yaptırmak isteyen kişilerin yer aldığı platformda, üye olduktan sonra kolaylıkla ödev ilanlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Uzman Kirala- Nedir, Nasıl para kazanılır

Uzman Kirala platformunda,  profesyonel bir çalışma sistemi vardır.  Bu platforma üye olduktan sonra para kazanmak için profil bilgilerinizden konumunuzu ‘uzman’ olarak değiştirmelisiniz. Eğer ‘uzman’ konumunda gözükmezseniz, para kazanamazsınız.

Bionluk- Nedir, Nasıl para kazanılır

Bionluk, ödev yaparak para kazanma sitelerinden en aktif olanıdır diyebiliriz. Bu siteye üye olduktan sonra, ödev yaptırmak isteyen kişilerle kolaylıkla irtibata geçebilirsiniz. Bionluk sayesinde, rahatça teklif alıp verebilirsiniz.

Fiverr- Nedir, Nasıl para kazanılır

İngilizce altyapılı bir ödev kazanma platformu olan Fiverr, yabancı dili iyi olanlar tarafından çok kullanılır. Fiverr platformunda, dolar üzerinden para kazanabilirsiniz.

Freelancer- Nedir, Nasıl para kazanılır

Freelancer platformunda üyelik için herhangi bir ücret talep edilmez. İngilizce altyapılı bir platform olduğu için ödev yapma karşılığında alınan ücret dolar karşılığında olur.

R10- Nedir, Nasıl para kazanılır

R10 platformunda kişiler freelancer olarak çalışabilmenin dışında, tam zamanlı olarak da iş bulabilmektedir. R10 son zamanlar yaygınlaşan bir ödev yapma platformudur.

Bu platformların dışında Facebook grupları da ödev yaptırmak isteyen öğrencileri bulmak için çok uygundur. Facebook ‘ta ek gelir kazanmakla ilgili gruplarda çeşitli ödev ilanları görebilirsiniz. Buradaki gruplarda ödev yaptırmak isteyen kişilerle iletişime geçerek para kazanabilirsiniz. Ancak Facebook üzerinden ödev ilanı alırken dolandırıcılık ihtimaline karşı dikkatli olmalısınız.

Hangi tür ödevleri yaparak para kazanabilirsiniz?

  • Ortaokul, lise, üniversite öğrencileri için makale yazarak para kazanabilirsiniz.
  • Matematik, Fizik, Türkçe gibi derslerin testlerini çözerek para kazanabilirsiniz.
  • Yabancı diliniz iyi durumdaysa, dil çevirileri yaparak para kazanabilirsiniz.
  • Tasarım dersleri için tasarım ve buluş yaparak para kazanabilirsiniz.
  • Öğrencilerin yıllık proje ödevlerini yaparak para kazanabilirsiniz.
  • Öğrencilerin resim dersleri için resim çizerek para kazanabilirsiniz.

Ödev yaparak ne kadar para kazanılır?

Ödev yaparak para kazanma platformlarında, yapılan ödeve göre kazanılan ücret değişmektedir. Fakat ödev yaparak para kazanan bir kişi, ödev başına ortalama 250 TL para alır.

Her gün 4-5 saatinizi ödev yapmaya ayırırsanız, ayda ortalama 8-9 TL para kazanabilirsiniz.

Yorumlar
Kalan Karakter 800