Yürüyerek para kazanma salgını!

NFT tabanlı ayakkabı satan Stepn uygulaması, günlük yürüme görevlerini tamamlayan ayakkabı kullanıcılarını kripto jeton ile ödüllendiriyor. Kripto dünyasında hareket ederek kripto para kazanma trendi ise, hızla yükseliyor.

STEPN, size yürümeniz, koşmanız ve koşmanız için ödeme yapan Solana blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir MOVE2EARN kripto projesi. Kullanıcıların uygulama kapsamında yürümek veya koşmak için öncelikle uygulama içinden NFT spor ayakkabı satılan alması gerekiyor. Solana cüzdanıyla satılan ayakkabıların başlangıç fiyatı 1000 doları aşıyor. Ayakkabıların bedeli yürüyüş ve koşu görevleri sonrası günlük kazandıracağı GST jetonuna göre değişiyor.

GST, STEPN'de sınırsız arza sahip olan ancak yalnızca bir kullanıcı belirli Game-Fi modlarında hareket ettiğinde kazanılabilen oyun jetonu. Bu jeton kripto para borsalarında paraya dönüştürülebildiği gibi aynı zamanda oyun içinde ayakkabı onarımları veya seviye atlamalar için de kullanılıyor.

RİSKLİ BİR YATIRIM

Uygulamada 4 tip ayakkabı bulunuyor. Yürüyüşçü, koşucu, atlet ve eğitici sneakerları kullanıcıların sahip olabilecekleri temel ayakkabı türleri. Sahip olunan ayakkabının türü kazancı da etkileyeceği için ayakkabı seçiminde birçok dayanıklılığı, tamir ücreti gibi kriterler devreye giriyor.
Ayakkabıya sahip olan kullanıcı, uygulamayı kullanarak yaptığı sportif faaliyetlerle gelir elde etmeye başlıyor. Tabii başlangıç yatırımının 1000 dolardan fazla olduğunu belirten bazı çevreler, bu yatırımın riskli olabileceği uyarısında da bulunuyor.

Öte yandan son günlerde Türkiye'de de arama motorlarında, 'STEPN ayakkabı fiyatları', 'STEPN ayakkabı seçimi', 'STEPN ayakkabı özellikleri' ifadelerinin aranması uygulamaya yönelik Türkiye'den de ilgi olduğunu ortaya koyarken, ayakkabıların özelliklerine de 'STEPN guide' sitesinden ulaşılıyor.

Etiketler Para NFT
Yorumlar
Kalan Karakter 800