Marmara'da yağış uyarısı! Meteoroloji uyardı

Marmara'nın batı bölgeleri, Kıyı Ege, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize illerinin iç kesimleri, Manisa ve Antalya'nın kuzeybatısı ile Balıkesir, Bursa ve Yalova çevresinde yerel olarak gök gürültülü sağanak yağışların beklenildiği, diğer bölgelerin ise parçalı ve az bulutlu geçeceği öngörülüyor.

Güncelleme:

Son Meteoroloji Genel Müdürlüğü raporuna göre, Türkiye'nin kuzey ve batı bölgelerinde parçalı, zaman zaman çok bulutlu hava hakim olacak. Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize illerindeki iç ve yüksek kesimler ile Manisa ve Antalya'nın kuzeybatısında gece saatlerinden itibaren yerel olarak sağanak ve bazı bölgelerde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Aynı zamanda Balıkesir, Bursa ve Yalova çevrelerinde de benzer durumlar yaşanabilir. Diğer bölgelerin ise parçalı ve az bulutlu olması tahmin ediliyor. Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz bölgelerinde toz taşınımı bekleniyor. Hava sıcaklıklarının güney, iç ve batı kesimlerde 2 ila 6 derece arasında artması beklenirken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayabilir.

Genel olarak, hafif ara sıra orta kuvvette güney yönlerden esen rüzgarlar bekleniyor. Ancak Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'de toz taşınımı olabileceği için olumsuz koşullara karşı dikkatli olunması önemli.
 
 
 
 
 
 

Etiketler hava durumu
Yorumlar
Kalan Karakter 800