Berrak Tüzünataç İmamoğlu'na niye diye sordu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye tarafından binaların depreme dayanıklı olup, olmadığının incelenmesi için yapılan tespit araştırmasına artık kiracıların da başvurabileceğini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Oyuncu Berrak Tüzünataç, sosyal medya hesabından İmamoğlu’na niye diye sordu?

1 4

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB)  "Hızlı Bina Tarama Yöntemi" uygulamasını ev sahibinin izni olmaksızın kiracıların da kendilerinden isteyebileceğini duyurmasının ardından Oyuncu Berrak Tüzünataç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "Bu keyfî bir şey mi ki kişilerin kabulüne bırakılıyor?" sorusunu yöneltti.

2 4

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bina hasar tespiti için kiracıların da başvuru yapabilmesinin önünün açıldığını duyurdu.

Hasar tespit projesine, 2000 yılından sonra inşa edilen binaların da dahil edildiğini söyleyen İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı: "İBB ekiplerimizin yaptığı hızlı tarama yöntemi ile bina incelememize kiracılar ve 2000 yılı sonrası yapılar için de başvuru yapılabilecek. 2000 yılı öncesi inşa edilen yapıları önceleyerek binalarınızı inceleyeceğiz."

3 4 “Bu Keyfi Bir Şey mi ki Kişilerin Kabulüne Bırakılıyor?
“Bu Keyfi Bir Şey mi ki Kişilerin Kabulüne Bırakılıyor?

Başkan Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya paylaşımının ardından oyuncu Berrak Tüzünataç, sosyal medya hesabından İmamoğlu’na oldukça kritik bir soru yöneltti. "Deprem bölgelerindeki bütün binaların depreme dayanıklı olup olmadığının denetlenmesinin kişilerin inisiyatifine bırakılmadan mecbur kılınması ve hemen bugün denetlemelerin başlaması gerekiyor. Bu keyfi bir şey mi ki kişilerin kabulüne bırakılıyor?" diye yazdı.  

4 4 Vatandaşın Bin Tane Başvuru Yapıp, Günlerce Peşinden Koşması mı Gerek?
Vatandaşın Bin Tane Başvuru Yapıp, Günlerce Peşinden Koşması mı Gerek?

Tüzünataç, sosyal medya paylaşımlarına şu sözlerle devam etti: "Vatandaşın bin tane başvuru yapıp, cevap alamayıp günlerce peşinden koşması mı gerek can güvenliğiyle ilgili bir bilgiye ulaşmak için? Bunun bir vazife bir hizmet olarak zaten derhal sunulması gerekmiyor mu?"

Yorumlar
Kalan Karakter 800