Bankalara yakınlarınızı davet ederek para kazanın

Dijital dünyada çevrimiçi pazarlama kampanyalarını takip etmek size ek gelir sağlayabilir. Yakınlarınız veya arkadaşlarınızı bir finans kuruluşunda hesap açmaya davet ettiğinizde para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Üstelik davet sayısı arttıkça kazandığınız para da artıyor.

Güncelleme:

Nisan ayında finans kuruluşları kampanyalarla yeni müşterilere ulaşmaya çabalarken, açıklanan kampanyalar, mevcut müşteriler için de birçok avantajı beraberinde getiriyor. Banka faiz oranları rekabetinin bir benzeri de yeni müşteri kazanma yarışında yaşanıyor.

1500 TL'ye varan puan ve bonus

Bankaların Nisan ayında hız verdiği 'yeni müşteri' kampanyasında, hem müşteriler hem de müşterilere aracılık yapanlar ödül ve para kazanma şansı yakalıyor. 'Davet et kazan' kampanyalarına katılan banka müşterileri, yakınlarına ilettiği her davet karşılığında bonus ya da para puanla ödüllendiriliyor. Bankaların davet gönderen müşterilerine ödediği miktar ise, belirli şartların yerine getirilmesi halinde 1500 TL'yi buluyor. Müşteri olmakla sonuçlanan bir davet için eski müşteri 250 TL kazanabiliyor. İşte bankaların davet kampanyalarını ayrıntıları...

Garanti her davete 250 TL

Garanti BBVA'nın "Arkadaşını Davet Et” kampanyasına katılan Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi Garanti Bankası müşterileri, davet ettiği ve kampanya sürecinde mobilden müşteri olan her yakını için 250 TL, toplamda 1000 TL’ye varan bonus ödülüne hak kazanıyor. Davet, Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” adımından promosyon kodu oluşturularak gerçekleştiriliyor ve kişiye özel bu davet kodu davet edilecek kişiye gönderiliyor. Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek müşteri olabiliyor. Kampanya detayları bankanın internet sitesinde mevcut.

Yapı Kredi'den sınırsız davet

Yağı Kredi Bankası'nın favet kampanyası ise sınırsız. 30 Nisan 2023 tarihine kadar arasında yakınlarını Yapı Kredi Mobil'e davet eden Yapı Kredi müşterileri, mobil uygulama üzerinden Yapı Kredi müşterisi olan her yakını için 50 TL puane ek olarak, Yapı Kredi'den işlem gerçekleştirilmesi halinde de 250 TL puan daha kazanabiliyor. Kampanya detayları bankanın internet sitesinde mevcut.

Akbank davet et kazan

Davet Et Kazan kampanyasıyla Akbanklılar, kendileri için özel olarak oluşturulan davet kodlarıyla yakınlarını mobilden Akbanklı olmaya davet ediyor ve kodu ile mobilden Akbanklı olan her yakını için 150 TL chip para kazanabiliyor. Kampanya kapsamında 10 yakın için ödül alınabiliyor ve toplam 1.500 TL chip-para kazanma imkanı var. Göderdiğiniz davet üzerinden Akbanklı olan yakınlarınız Axess veya Wings kartlarından ilk harcama yaptıklarında 150 TL, üniversitelilerse artı 100 TL daha chip-para kazanabiliyor

Burgan Bank her kişiye 100 TL

30 Nisan 2023 tarihine kadar yakınlarını Burgan Bank'ın mobil hesabından müşteri olması için davet edenler de 1.000 TL’ye varan bonus kazanabiliyor. Banka davet kodunuzla 'ON' hesabı açan her kişi için 100 TL, toplamda 5 kişi için 500 TL'ye varan hediye çeki fırsatı sunuyor.

Fiba Bank ile 200 TL kazan

Fiba Bank ise gönderilen davetle Kiraz hesabı açılması halinde daveti gönderen banka müşterisine 200 TL ödül veriyor. Kampanya 13/04/2023 tarihine kadar geçerli. Davet edilen kişinin, Fibabanka Mobil uygulamasını indirdikten sonra, "Müşteri Olmak İstiyorum" butonuna dokunarak kimlik bilgilerini girmeli ve ilettiğiniz kodu “Davet Kodu” kutucuğuna yazması gerekiyor.
Kampanyadan faydalanabilmeniz için davet ettiğiniz kişinin Kiraz hesabı açması, bu hesaba 10.000 TL’lik para transferi gerçekleştirmesi ve bu bakiyeyi en az bir gece hesabında bulundurması gerekiyor. Kampanya, davet edilen ilk 5.000 müşteriyle sınırlı.

Akıllı telefonlar bizi dinliyor mu? Akıllı telefonlar bizi dinliyor mu? Günlük hayatta, bir konu hakkında konuştuğumuzda, akıllı telefonlarımızdaki herhangi bir uygulamada o konuyla ilgili reklam sunulduğuna denk gelmişizdir. Bu durumla karşılaşıldığında acaba ‘Telefonlarımız bizi dinliyor mu? sorusunu sorarız. İngiliz Daily Mail bununla ilgili bir deneme yaptı.

 

Etiketler banka
Yorumlar
Kalan Karakter 800