Evrende başka yaşam formları var mı? NASA Başkanı olduğuna inanıyor!

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), yakın zamanda Tanımlanamayan Uçan Nesneler (UFO) hakkında bir rapor yayınladı. NASA Başkanı Bill Nelson, panelde yaptığı konuşmada, evrende başka yaşam formlarının olabileceğine inandığını belirtti.

Güncelleme:

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), yakın zamanda Tanımlanamayan Uçan Nesneler (UFO) hakkında bir rapor yayınladı. NASA Başkanı Bill Nelson, panelde yaptığı konuşmada, evrende başka yaşam formlarının olabileceğine inandığını belirtti. Ayrıca, Meksika'da bulunan ve uzaylıya ait olduğu iddia edilen mumya görüntülerine de değindi.

NASA, Tanımlanamayan Hava Fenomenleri (UAP) Raporunu Açıkladı

Washington DC'de düzenlenen panelde, NASA Başkanı Bill Nelson, NASA Bilim Direktörü Nicola Fox, NASA Bilim Departmanı Araştırmaları Yönetici Yardımcısı Dan Evans ve Simons Vakfı Kurucusu David Spergel yer aldı. Raporda, NASA'nın tamamen şeffaf olduğu ve sadece bilimsel verilere dayalı bilgiler paylaşacağı belirtildi. Ayrıca, şu ana kadar bilimsel olarak açıklanabilen herhangi bir "gizemli gök cismi" olmadığı ifade edildi.

Nelson: "Evrende Başka Bir Yaşam Formu Olduğuna İnanıyor Muyum? Evet"

Nelson, panelde yaptığı açıklamada, "Geçmişte ve günümüzde bizden başka yaşam belirtileri arıyoruz ve her şeyin nasıl var olduğunu araştırmak ve sormak DNA'mızda var" dedi. Ayrıca, evrende başka yaşam formlarının olup olmadığına ilişkin soruya, "Kişisel cevabım ‘evet’ olacaktır. Ancak bilim adamlarımızla bunun matematiksel ihtimalini konuştuğumuzda, milyarlarca yıl galaksi ve milyarlarca yıldız hesapları arasında kayboluyoruz" şeklinde yanıt verdi.

Evrende başka yaşam formları var mı? NASA Başkanı olduğuna inanıyor! resim: 0

Meksika'daki Uzaylı Görüntüleri Hakkında Nelson

Meksika hükümetinin yayınladığı ve bir uzaylıya ait olduğu iddia edilen mumya görüntülerine ilişkin bir soruya yanıt veren Nelson, "Varsayımları ve komploları bilimden ayırmak için buradayız ve bunu bilimsel verilerle yapabiliriz. Söz konusu videoyu ben de sizler gibi sosyal medyadan izledim ve elimizde görüntüler dışında herhangi bir veri yok" dedi.

NASA, UAP Araştırma Direktörü İşe Alacak

Nelson, ayrıca NASA'nın, federal kurumlar arasında bir iletişim aracı olarak hizmet verecek ve uzay ajansının UAP'ler konusundaki çalışmalarını denetleyecek bir UAP Araştırma Direktörü işe alacağını duyurdu.

Okuduğunuz için teşekkür ederiz! Benzer içerikler ve son dakika haberleri için bizi takip etmenizi tavsiye ederiz.

Etiketler Uzay uzaylı NASA
Yorumlar
Kalan Karakter 800