Para Bulma Yolları – Hemen Para Bul

Kredi kartı borçlarını düzenli ödemeyerek bankalardan düşük not alan insanların acil paraya ihtiyaç duydukları zamanda para bulmaları bir hayli zor oluyor.

Kredi kartı borçlarını düzenli ödemeyerek bankalardan düşük not alan insanların acil paraya ihtiyaç duydukları zamanda para bulmaları bir hayli zor oluyor. Düzenli olarak bir işte çalışmıyorsanız ve halihazırda bir borcunuz varsa para bulmanız daha da zor hale gelebilir. Kredi alamıyorum para lazım diyorsanız ve banka hariç nereden para bulabilirim diye düşünüyorsanız aşağıda sıralamış olduğumuz maddelerden size uygun olanı bulup acil para ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Elden Taksit ile Telefon Alıp Satmak

Kredi kartlarınızı kullanamıyorsanız ve kredi çekemiyorsanız yapmanız gerekenlerden biri elden taksit ile ürün satan firmalardan alışveriş yapmak olacaktır. Size güvenen yakınlarınızdan kefil olmasını isteyerek alacağınız ürünü satarak nakite dönüştürebilirsiniz. Başlıkta telefon belirtmemizin sebebi en kolay satabileceğiniz ürünün telefon olmasıdır. Nakit para bulmanın yolları arasında en popüler olanı elden senet ile telefon alıp satmaktır.

İkinci El Sitelerinden Ürün Satmak

O hiç ihtiyacınız olmayıp ama yine de satın aldığınız ürünleri artık satma vakti geldi. Acil para bulma yolları arasında en çok tercih edilen yöntemlerden biri de ikinci el ürünleri satmaktır. Aklınıza gelecek her şeyi satabilirsiniz telefon, laptop, şarj aleti, kulaklık, powerbank vb. Letgo, sahibinden gibi ikinci el sitelerine kaydolun ve makul fiyatlara elinizdeki ihtiyacınız olmayan ürünleri satılığa çıkarın. Hemen satmak istiyorsanız piyasanın altına fiyat belirleyebilirsiniz. 

Kredi Kartı ile Döviz Almak

Kredi kartınızda birazda olsa limit varsa ve 1 saat içinde para bulmak istiyorsanız herhangi bir kuyumcuya gidin ve altın alın. Sonrasında aldığınız altınları satarak kısa sürede nakit ihtiyacınızı karşılamış olacaksınız. Eğer kredi kartınızda limit yoksa nakit avans kullanmayı deneyin. Kredi kartınızdaki harcamaları taksitlendirebileceğiniz gibi nakit avans harcamalarınızı da taksitlendirebiliyorsunuz.

Part Time Çalışabilirsiniz

Kısa sürede para bulmanın yollarından biri de part time çalışmak olabilir. Bir lokantada, cafede, barda ya da kurye olarak çalışarak para kazanabilirsiniz. Patronunuzdan paranızı erken isteyerek borcunuzu kapatır daha sonrasında aldığınız paranın karşılığında gününüzü doldurursunuz. Öğrenci arkadaşlar bulundukları şehirde öğrenci olduklarını ve paraya ihtiyacı olduklarını söylerse eğer işe girme ihtimalleri artacaktır. Mutlaka esnafların yanında çalışmaya özen gösterin ve  işe başlamadan önce avans istemeyi deneyin.   Acil para bulmak istiyorsanız Senetle Borç Para Veren Yerler yazımızı inceleyebilirsiniz.

Avans İsteyebilirsiniz

Patronunuzu arayıp durumu anlatın ve acil para bulmanız gerektiğini söyleyin. Patronunuz anlayışla karşılayacaktır ve size avans verecektir. Aldığınız avans ile borcunuzu ödeyebilirsiniz. Sonraki aya eksik maaş alarak başlayacağınız için harcamalarınızı kısıtlamanız gerekecektir. Harcamalarınıza dikkat ederek durumu eşitlemeniz gerekiyor. Eksiye girerek patronunuzdan tekrar avans istemek güvensizlik ortamı oluşturabilir.

Borçlarınızı Tek Kartta Birleştirin

Diğer kartlarınızda olan borçların hepsini tek bir kartta birleştirin ve acil nakit ihtiyaçlarınızda boş olan kredi kartlarınızdan harcama yapabilin. Eğer bütün kredi kartlarını doldurursanız bu sefer nakit ihtiyaçlarınızda para bulmanız daha da zorlaşacaktır. Borçlarınız kapandıktan sonra kredi kartlarınızı düzenli kullanmaya özen gösterin çünkü kredi notunuz düştükçe bankaların size olan güveni azalmaktadır. Borçlarınızı düzenli ödeyerek bankaların size vereceği bütçeyi arttırabilirsiniz.

Kredi Kartı Çıkarın

Öğrenciler için kolay bir şekilde kredi kartı veren bankalar mevut. Acil para ihtiyacınızı kredi kartı çıkararak giderebilirsiniz. Öğrenci olduğunuz için kredi kartı limitiniz çok yüksek olmayacaktır fakat en azından borcunuzu veya bir kısmını kapatabilirsiniz. Acil para bulma yollarını daha detaylı incelemek istiyorsanız finansportali.net adresini inceleyebilirsiniz.   

Yorumlar
Kalan Karakter 800