O coinin fiyatı son 4 ayın tepe noktasına ulaştı! Gözler şimdi 1 dolarda!

Kripto paralara olan ilgi sürekli olarak artarken artık herkesin gördüğü bir gerçekte boğa sezonuna girilmiş olduğu.

Güncelleme:

Kripto paralara olan ilgi sürekli olarak artarken artık herkesin gördüğü bir gerçekte boğa sezonuna girilmiş olduğu. Boğa sezonuna girilmiş olduğu yavaş yavaş hissedilirken piyasada da adeta bir ralli başladı. Buna göre pek çok coin için yükseliş hızlı bir şekilde devam ederken bunların başında da Polygon ağının yerel kripto para birimi geldi.

MATIC kripto parasında çarpıcı yükselişler gelmeye devam ediyor. Buna göre son olarak 0,85 $ seviyelerinden işlem gören MATIC için hedef 1 $ olarak gözüküyor. Haftalık olarak %22 oranında kazanç veren MATIC’ın 1 $ olması ise pek çok şeyin değişmesi anlamına geliyor.

MATIC 1 $ olacak mı?

0,81 $ eşiğini geçtikten sonra hızla yükselişine devam eden MATIC, kısa sürede 0,85 $ seviyesini gördü. Bunun üzerine devam eden süreçte 22 aylık düşüş yaşayan MATIC, son 4 ayda bu düşüşleri telefi etmek için büyük güç topluyor. Buna göre düşüşlerin telafi edilmesi özellikle 1 $ gibi psikolojik desteğin kırılması ile mümkün olacak gibi gözüküyor. Ancak lider Bitcoinin hareketleri de bu anlamda önemli rol oynayacak. Polygon ağının yavaş yavaş piyasalarda hakimiyet kurmaya başlaması ile birlikte MATIC’in de kısa sürede daha fazla yükselmesi gündeme geliyor.

Etiketler Kripto Para matic
Yorumlar
Kalan Karakter 800