O altcoin balina koleksiyonu mu yapıyor? Balinalar neden o altcoini satın alıyor?

Kripto para piyasasında hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor. Buna göre kripto para balinaları da yavaş yavaş harekete geçmeye başladı.

Güncelleme:

Kripto para piyasasında hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor. Buna göre kripto para balinaları da yavaş yavaş harekete geçmeye başladı. Özellikle kripto paralarını bozduran ve farklı kripto paralara yatırım yapan balinalar, bu anlamda gerekeni fazlasıyla yapmaya devam ediyor. Özellikle kripto para piyasasına baktığımızda karşımıza son zamanlarda bir tane altcoin çıkmış durumda.

Bir tane altcoin var ki özellikle balinaların yüklü alımları ile karşı karşıya kaldı. Peki, balinalar onu neden alıyor? Ne biliyorlar da adeta o altcoine yüklendiler? O altcoin hangisi?

Matic, balina istilasına uğradı!

Tecrübeli bir analist olan Ali Martinez, son 1 hafta içerisinde yaptığı değerlendirmelere göre Matic altcoininin pek çok kripto para balinası tarafından satın alındığını fark etti. Buna göre 0.754 fiyatından alınan Matic için verilen emirlerin toplamı 90 milyon dolar oldu. Bu altcoine olan ilgi giderek artarken balinaların neden bunu tercih ettiğini ise anlamak şuan için güç. Ancak katman 2 seviyesinin karşımıza çıkması ile birlikte bu alımların arttığı görülüyor.

Etiketler matic Kripto Para
Yorumlar
Kalan Karakter 800