Evlilik kredisi detayları netleşti! İşte verilecek olan o kredi miktarı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kabine toplantısının ardından beklenen kredilerle ilgili açıklamalar yaptı.

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kabine toplantısının ardından beklenen kredilerle ilgili açıklamalar yaptı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yılmaz, Aile ve Gençlik Fonu hakkında detayları açıkladı. Pilot bölgede başlayacak olan bu uygulama daha sonra tüm Türkiye’de yaygınlaşmaya başlayacak. İşte detaylar…

Evlenecek olan gençlere müjdeyi veren Yılmaz, 150 bin TL değerindeki kredinin yakında hazır olacağını belirtti. Gençlere evlilik desteği sunan bu kredi ile birlikte bazı detaylarda netleşmeye başladı. Gençleri evliliğe teşvik etmek amacıyla önümüze çıkan kredi detaylarına haber ekibimiz ulaştı.

Evlilik kredi detayları belli oldu

150 bin TL değerinde yeni evlenen çiftlere verilecek olan evlilik kredisi detayları belli oldu. Özellikle genç insanlara evlilik kredisi ile ilgili detaylar şu şekilde:

  • 150 bin TL kredi
  • İki yıl geri ödemesiz
  • 4 yıl vadeli

Bunun gibi şartları taşıyan kredinin yeni evlenecek olan gençlere verilmesi bekleniyor. Aynı zamanda yaş ve diğer şartlarda kredinin netleşmesi ile birlikte gençlerin önüne verilecek. Aynı zamanda kredi konusunda bir diğer detayın da yeni evlenecek olan gençlere verileceği ve bunun ev kredisi ile devam edeceği de ifade edildi. İlk evini alacak olan kişilere bir de uygun şartlarda konut kredisi verilecek.

Yorumlar
Kalan Karakter 800