Birleşmiş Milletlerin kripto para dünyasına yolculuğu başladı! Şaka gibi ama gerçek bir haber…

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), nihayet kripto para dünyasına adım attı. Şok eden bu gelişmenin altında ise o altcoin bulunuyor!

Güncelleme:

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), nihayet kripto para dünyasına adım attı. Şok eden bu gelişmenin altında ise o altcoin bulunuyor! Kurum Web3 dünyasına adım attı ve Algorand Blockchain Akademisi’ni kurmak üzere o altcoin vakfı ile anlaşma yaptı.

ALGO’nun arkasındaki güç olan Algorand Vakfı ile anlaşma yapan Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), özellikle personelini bilgi ve birikim açısından kuvvetlendirmek istiyor. Blockchain teknolojisinin de kullanılabilmesini ve yararlı olduğu alanlarda işlemlerin yapılabilmesini öngören bu detaylar ile birlikte kripto para dünyasında da önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

UNDP ve Algorand anlaşması gündeme bomba gibi düştü

UNDP, Algorand vakfını kendi personeli için önemli bir Web3 eğitim müfredatı düzenlemesi için görevlendirdi. Buna göre vakıf, UNDP personeline konu hakkında detaylı bir eğitim verecek. Bu kursun beta versiyonunun ise hemen 2024 yılında başlaması ön görülüyor. Bu gelişmenin ardından ALGO fiyatlarında da ciddi bir hareket yaşandığını söyleyebiliriz.

Algorand Vakfı geliştirmelerin akabinde Hindistan’da da önemli ortaklıklar kurmaya başladığını duyurdu. Teknoloji savunma grupları ile yapılan görüşmeler ve anlaşmalar ile birlikte ALGO yakında daha fazla tanınırlığa sahip olabilir.

Etiketler Kripto Para
Yorumlar
Kalan Karakter 800