Emekli Ramazan Bayramı İkramiyesi 2023

Ramazan Bayramı yaklaştıkça emeklilerin ne kadar bayram ikramiyesi alacağı en çok araştırılan konular arasında. Peki, Ramazan Bayramı’nda emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Emekli ikramiyeleri ne zaman verilecek?

Güncelleme:

Bayram ikramiyeleri, emekli olan herkes  tarafından alınan bir haktır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da emekliler Ramazan Bayramı ikramiyesi alacaklar.

Emekli Ramazan Bayramı İkramiyesi ne kadar?

Ramazan Bayramı ikramiyelerinin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ın da (EYT) yararlanabileceği Meclis’te kabul edilmişti. 2022’de Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesinde emekli bayram ikramiyeleri hesaplara 1.100 TL olarak yatırılmıştı. Ocak ayında ise emekli maaşlarına %30 oranında zam yapılmıştı.

Emekli Ramazan Bayramı İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?

2023 Ramazan Bayramı 21 Nisan- 23 Nisan tarihlerinde olacak. Ramazan Bayramı öncesinde, emekli bayram ikramiyeleri ödenecek. Ramazan Bayramı için 17 Nisan-20 Nisan tarihleri arasında emekli ikramiyelerinin hesaplara yatırılması bekleniyor.

Emekli Ramazan Bayramı İkramiyesine Zam Var mı?

2023 Ramazan Bayramı’nda emekli ikramiyelerinin zamlı olması bekleniyor.  Geçen sene 1.100 TL olan Ramazan Bayramı ikramiyesinin, 2023 Ramazan Bayramı’nda  2.000 TL ile 3.000 TL arasında bir rakama ulaşacağı ileri sürülüyor.

Ramazan Bayramında köprü ve yollar ücretli mi?Ramazan Bayramında köprü ve yollar ücretli mi?Ramazan Bayramı yaklaştıkça en çok merak edilen sorulardan biri Ramazan Bayramı’nda köprü ve otoyolların ücretli olup olmaması… Peki Ramazan Bayramı’nda köprü ve yollar ücretli mi olacak?

 

Yorumlar
Kalan Karakter 800