KOSGEB Kapasite Geliştirme Desteği İçin Başvurular Başladı: 20 Milyon TL'ye Faiz Desteği İmkanı
Bakan Kacır, KOSGEB Kapasite Geliştirme Destek Programı'nın ikinci başvuru döneminin başladığını duyurdu. Bakan Kacır, program kapsamında işletmelere 20 milyon liraya kadar finansman için 20 puanlık faiz/kâr payı desteği sağlandığını belirtti.
Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Paradurumu'na abone olun
Paradurumu'na Google News'te abone olun
Abone OlSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medya üzerinden yapmış olduğu duyuruyla KOSGEB Kapasite Geliştirme Destek Programı kapsamında 2. Başvuru döneminin başladığını duyurdu. Konuyla ilgili detaylar işte sizlerle:
Başvurular Başladı!
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "20 milyon lira üst limitli, 36 ay vadeli finansman için 20 puanlık faiz/kâr payı desteği sağlıyoruz diyerek başvuruların başladığını açıkladı. Bakan Kaçır, “Bu yılın ilk başvuru döneminde 19,4 milyar TL yatırım tutarıyla, 877 işletmenin projesini destekliyoruz." ifadelerini kullandı.
Programın temel hedefinin işletmelerin dijitalleşmeden verimliliğe, ihracattan sürdürülebilirliğe kadar her alanda güçlenmesini sağlamak ve rekabetçiliklerini artırmak olduğunu vurgulayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Daha güçlü, daha üretken Türkiye için KOBİ’lerimizin yanındayız." mesajını verdi.
KOSGEB Kapasite Geliştirme Destek Programı'nın ikinci başvuru dönemi, 2 Mayıs 202 tarihi itibarıyla başladı. İşletmeler, başvurularını 30 Haziran 202
tarihine kadar yapabilecekler. Program ve başvuru koşulları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler KOSGEB'in resmi internet adresi olan http://kosgeb.gov.tr üzerinden daha kapsamlı bilgilere ulaşabilirler.