E-Faturaya Geçmeniz İçin 3 Neden

Faturaların artık elektronik ortamda kolaylıkla düzenlenebileceğini biliyor musunuz? Dijital ortamda düzenleyerek ilgili kişi ve kurumlara göndermeniz, fatura işlemlerine ayırmanız gereken zamanın çok daha kısa olmasını sağlayacaktır.

Faturaların artık elektronik ortamda kolaylıkla düzenlenebileceğini biliyor musunuz? Dijital ortamda düzenleyerek ilgili kişi ve kurumlara göndermeniz, fatura işlemlerine ayırmanız gereken zamanın çok daha kısa olmasını sağlayacaktır. Satın alınan malın miktarı, türü, fiyatı ya da toplam maliyeti gibi gerekli tüm bilgileri e fatura üzerinden düzenleyebilirsiniz. Kısacası bilgi açısından e faturada da tüm veriler yer alıyor. 

Neden e faturaya geçmelisiniz sorusunun yanıtını 3 başlıkta ele alalım.

     1. Hızlı Tahsilat!

Öncelikle faturalarınızı kolaylıkla dijital ortama hazırlayarak göndermeniz, sürecin de daha hızlı işlemesini sağlayacaktır. Dolayısıyla tahsilat aşamasına daha kolay gelebilirsiniz. Geciken tahsilatlar istisnasız tüm firmalar için önemli bir probleme dönüşüyor. Bu problemden kurtulmanın yolu da faturaların daha hızlı hazırlanarak iletilmesidir. İşte bu noktada devreye e fatura ve e faturaya geçmenin sağladığı avantajlar giriyor. 

     2. Düşük Maliyet!

E faturaya geçmenin size sağlayacağı en önemli avantajlardan biri de fatura maliyetlerinin düşüyor olmasıdır. Faturanın hazırlanması ve ilgili kişi ya da kuruluşlara kargolanması için belirli bir bütçe ayrılması gerekir. Aynı zamanda faturanın ulaşması sırasında yaşanan bazı aksaklıklar ve sorunlar da ek bir zaman ve stres anlamına geliyor. Oysa e fatura ile tüm bu problemleri ortadan kaldırmak, faturanın ulaştırılması için gereken tüm maliyetten kurtulmak mümkün oluyor. Özellikle yoğun bir şekilde fatura düzenlemesi gereken firmalar için e faturaya geçiş yapmak artık önemli bir maliyet tasarrufu anlamına geliyor. 

     3. Kolay İşlem!

Fatura süreçlerinin sadece tek bir ekrandan yönetilmesi e faturaya geçiş yapanların faydalandığı önemli avantajlardan biri oluyor. Sadece birkaç tıkla tüm işlemlerin görüntülenmesi ve yönetilmesi gibi önemli bir kolaylık size çok yakın! E fatura nedir ve nasıl geçiş yapabilirsiniz gibi soruların tamamının yanıtı için KolayBi internet sitesine tıklayın. Yalnızca bir tıkla siz de tüm bu kolaylıkları keşfedebilirsiniz. En pratik ve en avantajlı muhasebe programı ile tanışma fırsatı da Kolaybi.com internet sitesinde! Sadece e fatura değil daha pek çok kolaylıkla tanışarak siz de gereksiz zaman ve bütçe kaybının önüne geçebilirsiniz. 

Yorumlar
Kalan Karakter 800