İşte Xbox Game Pass PC’de oynayabileceğiniz en iyi oyunlar!

Xbox Game Pass servisi, yüzlerce oyunu tek bir abonelikle oynamamıza olanak sunuyor. İşte Xbox Game Pass PC ile oynayabileceğiniz en iyi ve en sevilen oyunlar...

Gizem Kurtul Gizem Kurtul gizem@paradurumu.tv
Sniper Elite 5
Sniper Elite 5

Sniper Elite 5, Rebellion Developments tarafından geliştirilen ve yayınlanan 2022 üçüncü şahıs taktik nişancı gizli video oyunudur. Sniper Elite 4'ün devamı niteliğindedir.

Forza Horizon 5
Forza Horizon 5

Forza Horizon 5, Playground Games tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan bir yarış oyunudur.Oyun, Meksika'nın kurgusal bir temsilinde geçmektedir.

Death Stranding
Death Stranding

Death Stranding, Kojima Productions tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından PlayStation 4 oyun konsolu ve Microsoft Windows platformu için yayınlanan bir oyundur.

Cities: Skylines
Cities: Skylines

Cities: Skylines, Paradox Interactive tarafından yayınlanmış şehir kurma oyunudur. Oyunda yollar ve yapılar inşaat edilip şehir büyütülebilir. Şehir halkının birçok ihtiyacı vardır. Şehirdeki insanların daha kolay ulaşım yapması ve trafiği rahatlamak için toplu taşıma araçları eklenebilir.

A Way Out
A Way Out

A Way Out, Hazelight Studios tarafından geliştirilip Electronic Arts tarafından dağıtılmış bir aksiyon-macera oyunudur. Oyunun tek kişilik oynama seçeneği yoktur. Oyun yalnızca çevrimiçi ya da aynı bilgisayar üzerinden ekran bölünerek co-op olarak oynanabilir.

Astroneer
Astroneer

Astroneer, System Era Softworks tarafından geliştirilen uzay temalı bir keşif ve hayatta kalma oyunudur. Astroneer'da oyuncular, 25.yüzyılın Galaksiler Arası Keşif Çağı'nda yabancı dünyaları keşfetmek, dünyaları kolonileştirmek ve nadir hazineleri ve keşifleri ortaya çıkarmakla görevlendirilir.

Xbox Game Pass ne kadar?
Xbox Game Pass ne kadar?

Microsoft tarafından sunulan Xbox Game Pass, Türkiye'de aylık 29.99 TL karşılığında hizmet vermektedir. 

Etiketler Xbox Game Pass oyun
Yorumlar
Kalan Karakter 800