Call of Duty’nin yeni oyunu tanıtıldı! İşte fragmanı...

Call of Duty’nın yeni masa oyunu, ‘Call of Duty The Board Game’ fragmanı yayınlandı. İşte Call of Duty The Board Game oyununun detayları...

Güncelleme:

Call of Duty The Board Game, Activision- Arcane Wonders işbirliği sonucunda gelecek. 2024 yılında piyasaya sürülmesi beklenen yapım, Call of Duty karakterleriyle ve temalarında geçen bir masa oyunu olacak. 

Oyunun çıkış tarihi

Yapımcı Arcane Wonders’ın açıklamalarına göre oyunda Captain Price, Ghost, Soap gibi sevilen karakterlerin minyatürleri bulunacak. Harita üzerinde geçecek olan yapımda oyuncular hareketlerini aynı anda planlayacak. Oyun, 2024 yılında karşımıza çıkacak. 

İşte oyunun fragmanı:

Arcane Wonders YouTube kanalında yayınlanan videonun açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

”Nihai Call of Duty masa oyunu deneyimine hazır olun! Popüler video oyunu serisine dayanan heyecan verici yeni bir strateji oyunu olan Call of Duty: The Board Game’in yakında piyasaya sürüleceğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Yoğun muharebe, taktiksel planlama ve seriden ikonik asker ve silahların minyatürlerini içeren çarpıcı çizimlerle bu oyun, kesinlikle tüm Call of Duty hayranlarını tatmin edecek.”

Etiketler Call of Duty
Yorumlar
Kalan Karakter 800