Filmlerin iş ve hayat hakkında öğrettikleri dersler

Çevrenize sorabileceğiniz en popüler sorulardan biri, "En sevdiğin film hangisidir?" Cevap her insan için farklı olabilir, ancak nesilleri aşan bazı filmler var. Filmlerin öğrettikleri dersler…

1 4

Filmlerin bize hayat hakkında öğreteceği çok şey var. Filmlerden alınan en önemli dersler her zaman filmlerde açıkça öğretilenler değildir. Genellikle dolaylı olarak öğrendiğimiz mesajlardır. 

2 4 GELECEĞİNİZ GÜNLÜK KARARLARINIZIN SONUCUDUR: GELECEĞE DÖNÜŞ

Geleceğe Dönüş 1985 yılında vizyona girdi ve tüm zamanların en başarılı filmlerinden biridir. Film, 1985'te tesadüfen 30 yıl geleceğe seyahat eden bir genç olan Marty McFly'ı 2015'e kadar takip ediyor. Ana karakterin bu yeni dünyaya uyum sağlaması ve geleceği hakkında onu onlarca yıl etkileyecek zor kararlar alması gerekiyor. Filmin en büyük derslerinden biri, bir insan olarak geleceğinizin kendi ellerinizde olmasıdır. Hayatınızın gidişatını belirleyen günlük kararlarınızdır.

3 4 EĞİTİM, EĞİTİM, EĞİTİM: STAR WARS

Star Wars, tüm zamanların en popüler film serilerinden biridir. Güç, birçok şeyi başarmak için kullanılabilir. İyileşmek ve yıkıma neden olmak için kullanılabilir. Gücün sadece bir sınırı vardır: Hayal gücünüz. Luke Skywalker, Jedi olmak için Obi Wan Kenobi ve Yoda'dan rehberlik ve eğitim alıyor. Fiziksel açıdan formda olmak başlangıç ​​noktasıdır. Ancak zihniniz üzerinde de çalışmanız gerek. 

4 4 DEĞERLERİNİZ İÇİN SAVAŞIN VE TAVİZ VERMEYİN: BAŞLAT

Başlat, Ernest Cline tarafından yazılmış bir romandır. 2011 yılında yayınlandı ve sanal gerçekliği ve insanlığın geleceğini tasvir etmesiyle ünlendi. Yönetmenliğini Steven Spielberg'in yaptığı bir film uyarlaması 2018'de yayınlandı. Hikaye 2045'te geçiyor ve Oklahoma'nın kenarında, "Yığınlar" olarak adlandırılan, yoksulluk çeken bir şehirde yaşayan bir genç olan Wade Watts'ı anlatıyor. Wade Watts'ın Parzival adlı dijital avatarı, çok uluslu bir şirket olan Innovative Online Industries (IOI) için çalışmak için bu teklifi alır. Parzival, IOI'nin izlediği yanlış değerler nedeniyle kazançlı olmasına rağmen anlaşmayı reddeder. Her zaman birlikte çalıştığınız insanların sizinle aynı değerleri paylaştığından ve yaşadığından emin olun! Bu filmden öğrenebileceğimiz diğer dersler ise sanal gerçeklik ve yapay zekanın hayatımızın önemli bir parçası olacağı.

Yorumlar
Kalan Karakter 800