LinkedIn'in en popüler, ücretsiz 20 kursu

Yakın zamanda 2022'nin en popüler 20 kursunu yayınlayan LinkedIn Learning'e göre, bu yıl milyonlarca insan hedef belirleme, iletişim ve teknik becerilerini geliştirmek için çevrimiçi kurslar alıyor. İşte LinkedIn’in hem birbirinden faydalı hem de ücretsiz kursları.

1 21

E-öğrenmeye ilgi, Covid sırasında evde kalan insanlarla birlikte arttı ve yüksek kalmaya devam ediyor. LinkedIn Learning kullanıcı verilerine göre, kullanıcılar hem yumuşak becerileri (özellikle iletişim ve ekip çalışmasıyla ilgili) hem de teknik becerileri (Excel, Python ve SQL gibi) öğrenmek için yoğun bir şekilde oturum açıyorlar. Ekonomistler, en “durgunluğa dayanıklı” becerilerden bazılarının iletişim, esneklik ve proje yönetimini içerdiğini söylüyor.


LinkedIn Learning, yılın en popüler 20 kursuna 31 Ağustos'a kadar ücretsiz erişim sağlıyor. İşte kurslar:

2 21 Hedef Belirleme: Hedefler ve Temel Sonuçlar (OKR'ler)

Eğitmen: Jessie Withers


Kurs tanımı: OKR'lerin nasıl belirleneceği, yönetileceği ve ölçüleceği aracılığıyla stratejik hedeflerin gücünü anlayın.

3 21 Excel Temel Eğitimi (Office 365/Microsoft 365)

Eğitmen: Dennis Taylor


Kurs açıklaması: Verileri düzenleme ve basit işlevlerle hesaplamalar yapma gibi temel Excel becerilerini öğrenin, ardından çizelgeler oluşturma, PivotTable'lar ve daha fazlası gibi ara becerileri önizleyin.

4 21 Kişilerarası İletişim

Eğitmen: Dorie Clark


Kurs tanımı: Kesintilerle başa çıkmak, kritik geri bildirim almak ve kültürler arasında iletişim kurmak için tavsiyeler.

5 21 Büyüme Zihniyetini Geliştirmek

Eğitmen: Gemma Leigh Roberts


Kurs tanımı: Performans ve psikoloji alanlarındaki araştırmalarla desteklenen büyüme zihniyeti başarısının örneklerini ve kullanabileceğiniz gerçek tavsiyeleri dinleyin.

6 21 Proje Yönetimi Temelleri

Eğitmen: Bonnie Biafore


Kurs tanımı: Net proje hedefleri ve hedefleri belirlemeyi, son teslim tarihlerini karşılamayı ve projeleri kapatmayı öğrenin. Ayrıca, proje ekibinizle nasıl etkili bir şekilde iletişim kuracağınıza dair ipuçları alın. 

7 21 Eleştirel Düşünmeyi ve Merakı Teşvik Etmek İçin Soruları Kullanmak

Eğitmen: Joshua Miller


Kurs tanımı: Merak ve eleştirel düşünmenin kapıları ve fırsatları açmanıza nasıl yardımcı olabileceğini öğrenin. Ayrıca, sosyal medyanın soru sormadaki rolüne ve düşündürücü soruların nasıl etkili bir şekilde yanıtlanacağına bir göz atın.

8 21 Ekip İşbirliğinin Temelleri

Eğitmen: Dana Brownlee


Kurs tanımı: İletişim stillerini keşfederek, ekip ve bireysel amaçları netleştirerek ve ortak çalışma için fırsatlar yaratarak ekipleri senkronize tutun.

9 21 Bilinçsiz Önyargı

Eğitmen: Stacey Gordon


Kurs tanımı: En yaygın bilinçsiz önyargı biçimlerinden bazılarını tanımlayın ve bunları kendinizde ve kuruluşunuzda etkili bir şekilde ele almak için stratejiler öğrenin.

10 21 Python'u Öğrenmek

Eğitmen: Joe Marini


Kurs açıklaması: Temel Python sözdizimini açın ve basit bir Python programının nasıl oluşturulacağını ve çalıştırılacağını öğrenin.

11 21 Güvenle İletişim Kurmak

Eğitmen: Jeff Ansell


Kurs tanımı: Düşüncelerinizi düzenleyin, fikirleri daha iyi ifade etmek ve kaygının üstesinden gelmek için beden dilini kullanın.

12 21 Kendinden Emin ve Etkili Konuşmak

Eğitmen: Pete Mockaitis


Kurs tanımı: Güven kazanmak için odağınızı kendinizden uzaklaştırarak, tutarlı mesajlar vermek için vücut dilini ve tonunu kullanarak ve en kötü senaryo olayından kurtulmak için bir plan hazırlayarak etkili sunumlar yapın.

13 21 Açık Web Uygulaması Güvenlik Projesi

Eğitmen: Caroline Wong


Kurs açıklaması: Her bir tehdidin yaygınlığı ve etkisi hakkında bilgilerle birlikte 2021 Açık Web Uygulaması Güvenlik Projesi (OWASP) İlk 10 güvenlik tehdidine genel bir bakış edinin.

14 21 Power BI Temel Eğitimi

Eğitmen: Gini von Courter


Kurs açıklaması: Etkili görselleştirmeler oluşturmak ve paylaşmak için iş analizi araçları olan Power BI'ı kullanmayı öğrenin.

15 21 Stratejik Düşünme

Eğitmen: Dorie Clark


Kurs tanımı: Stratejik bir zihniyet benimseyin, gelecek vizyonunuzu şekillendirmek için geçmiş dersleri kullanın, stratejik düşüncenizde ayrıntılı olun ve bu beceriyi ekibinizle paylaşın.

16 21 SQL Temel Eğitimi

Eğitmen: Bill Weinman


Kurs açıklaması: Sezgisel ve erişilebilir bir veritabanı yönetim yazılımı olan SQLiteStudio'yu kullanarak SQL'in temel özelliklerini öğrenin.

17 21 Duygusal Zekanızı Geliştirmek

Eğitmen: Gemma Leigh Roberts


Kurs tanımı: Duygusal zeka hakkında bilgi edinin, iş yerinde neden önemli olduğunu ve nasıl geliştirileceğini öğrenin.

18 21 İletişim Temelleri

Eğitmen: Brenda Bailey-Hughes ve Tatiana Kolovou


Kurs tanımı: İletişimin dört yapı taşını (kişiler, mesaj, bağlam ve dinleme) ve bunların toplantılara, e-posta mesajlarına, sunumlara ve sunumlara nasıl uygulanacağını öğrenin.

19 21 Çevik Temeller

Eğitmen: Doug Rose


Kurs tanımı: Çevik manifestoda kapsanan değerlerin yanı sıra kullanıcı hikayeleri ve işlevler arası ekiplerle iletişimin nasıl geliştirileceği hakkında bilgi edinin.

20 21 Dijital Pazarlama Temelleri

Eğitmen: Brad Batesole


Kurs açıklaması: Online pazarlama hakkında bilgi edinin ve ayrıca değer teklifinizi nasıl tanımlayacağınızı, hedef pazarınızı nasıl belirleyeceğinizi ve hedeflerinizi ve temel performans göstergelerinizi (veya KPI'larınızı) nasıl belirleyeceğinizi öğrenin.

21 21 Eleştirel Düşünme

Eğitmen: Mike Figliuolo


Kurs tanımı: Çözmeye çalıştığınız sorunu tanımlayın ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirin.

Yorumlar
Kalan Karakter 800