X’te şok gelişme! Platformda artık arama yapılmaya başlanıyor! Peki ama nasıl?

X’te yeniliklikler hız kesmeden devam ediyor. Platform üzerinde pek çok değişikliğe imza atan Elon Musk ve ekibi bu seferde görüntülü arama ve sesli arama özelliklerini devreye aldı.

Güncelleme:

X’te yeniliklikler hız kesmeden devam ediyor. Platform üzerinde pek çok değişikliğe imza atan Elon Musk ve ekibi bu seferde görüntülü arama ve sesli arama özelliklerini devreye aldı. Ancak bilinmesi gereken en önemli şey bu özelliklerin ücretsiz bir şekilde kullanılamayacağı.

Eski adıyla Twitter, yeni adıyla X olarak kayıtlara geçen dev sosyal medya şirketi her anlamda özelliklerini devreye alma konusunda ciddi bir yol kat ediyor. Uzun zaman önce açıklanan sesli ve görüntülü arama özelliğinin ekleneceği ise kimseyi şaşırtmadı. Elon Musk tarafından yapılan söyleşilerde de gündeme gelen bu özellik ise elbette ücretsiz değil.

X’te yeni dönem başladı

Elon musk ile CEO Linda Yaccarino özellik hakkında paylaşımlarda bulunmayı ihmal etmedi. Özellikle bu özelliğin olduğu bir ekran görüntüsü paylaşan Yaccarino, böylece artık kullanıma sunulduğunun da altını çizdi. Ancak şuanda tüm kullanıcıların bu özelliğe erişemediğini de paylaşımında hatırlattı.

X’te şok gelişme! Platformda artık arama yapılmaya başlanıyor! Peki ama nasıl? resim: 0

Çarşamba akşamından beri bazı kullanıcıların dikkatini çeken arama özelliği X tarafından da nihayet açıklandı. Sesli ve görüntülü arama döneminin bu platforma gelmesi de elbette devrim gibi bir adım olarak tarihe geçti.

X Premium abonesiyseniz DM kutunuza gidin → Sağ üstteki telefon simgesine tıklayın → Sesli veya görüntülü arama seçimi yapın. Böylece artık sesli veya görüntülü olarak konuşmaya başlayabilirsiniz.

Yorumlar
Kalan Karakter 800