Whatsapp'tan yeni paylaşım özelliği! Telefonu sallayarak çalışıyor...

Son zamanlarda Samsung ve Google, Android platformundaki dosya paylaşım özelliği olan Nearby Share'i güncelledi ve buna Quick Shake adını verdiler. Bu yeni özellik, AirDrop'a benzer bir işlevle donatılmış olup tüm WhatsApp kullanıcılarını memnun edecek.

Ortaya çıkan ekran görüntüleri, bu yeni özelliğin nasıl çalıştığını gösteriyor. Artık yakındaki kişilerle dosya paylaşımı kolaylaşacak. Ancak, iki cihaz arasındaki uzaklığın ne kadar olması gerektiği konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor. 

Öte yandan, özelliğin telefonları sallayarak çalışacağı da dikkat çekiyor. Platform, alıcının önce uygulamayı açması ve ardından telefonu sallayarak paylaşma isteğini görebileceğini belirtiyor. Ayrıca, bu paylaşımların uçtan uca şifreleme ile güvence altına alınacağı anlaşılıyor.

Whatsapp'tan yeni paylaşım özelliği! Telefonu sallayarak çalışıyor... resim: 0

Tüm bunlara ek olarak, bu özelliğin henüz geliştirme aşamasında olduğunu belirtmek önemli.  Ancak ne zaman kullanıma sunulacağı veya aynı anda kaç dosyanın gönderilebileceği konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor. Bununla birlikte, çıktığı anda geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından sıklıkla benimseneceği tahmin ediliyor. 

Etiketler WhatsApp
Yorumlar
Kalan Karakter 800