Whatsapp'tan yeni özellik: Yönetici incelemesi

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp, grup sohbetlerinde yaşanan istenmeyen mesaj sorunlarına çözüm getiriyor. Artık grup yöneticileri, incelemeye alınan mesajları kontrol edebilecek ve gerekli önlemleri alabilecek.

Whatsapp'ın beta test kullanıcıları için sunulan 2.23.16.18 sürümüyle gelen "Yönetici İncelemesi" seçeneği, grup ayarları ekranında yer alıyor. Bu özellik sayesinde grup üyeleri, ilgili veya uygunsuz gördükleri mesajları doğrudan grup yöneticilerine bildirebilecek. İstenmeyen mesajlar, grup yöneticilerinin dikkatine sunulacak ve yöneticiler uygun işlemleri yapabilecek.

Örneğin, yönetici aktif değilken grup sohbetinde istenmeyen bir mesaj bildirildiğinde, yönetici bu mesajı değerlendirecek ve uygun görürse mesajı herkesten silebilecek veya ilgili kişiyi gruptan çıkarabilecek. Bu sayede, grup içinde saygılı bir ortamın korunması ve topluluk kurallarına uyulması sağlanacak.

Yönetici incelemesi nedir? 

Yönetici incelemesi özelliği, grup bilgi ekranında yeni bir bölüm olarak yer alacak ve gerektiren mesajlar kolayca listelenebilecek. Bir mesajı bildirmek için, herhangi bir grup üyesi mesaj seçeneklerini açarak uygun işlemi seçebilecek.

Bu güçlü araç sayesinde, grup yöneticileri artık aktif olarak bulunmasa bile grupları etkin bir şekilde denetleyebilecekler. İstenmeyen içerikleri tespit ederek grupları güvenli ve düzenli tutabilecekler.

Whatsapp yönetici incelemesi özelliği ne zaman kullanılacak? 

Yönetici incelemesi özelliği şu anda beta test kullanıcıları tarafından denenebiliyor ancak önümüzdeki günlerde tüm kullanıcıların erişimine sunulması bekleniyor. WhatsApp, bu yeni özellikle grup kullanıcılarının daha iyi bir iletişim deneyimi yaşamasını amaçlıyor.

Etiketler WhatsApp
Yorumlar
Kalan Karakter 800