Whatsapp'tan yeni gizlilik özelliği: Tek numara üzerinden iki profil...

WhatsApp, kullanıcılara gizliliklerini ve hesaplarını daha iyi kontrol etme imkanı sunacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. "Alternatif Profiller" adını taşıyan bu yeni özellik, yalnızca belirli kişiler tarafından görülebilen ikincil profiller oluşturmanıza izin verecek.

Güncelleme:

Alternatif Profiller, şu anda Android'de beta aşamasında bulunuyor ve WhatsApp'ta gizliliği artırmayı amaçlıyor. Bu özellik, mevcut gizlilik seçeneklerini geliştirerek tek bir hesapta iki profil oluşturmanıza izin verecek.

Instagram 'Yakın Arkadaşlar' özelliğine benziyor

İlk bilgilere göre, Alternatif Profiller ile kullanıcılar, yalnızca belirli kişilerin görebileceği ayrı bir profil fotoğrafı ve kullanıcı adı belirleme yeteneğine sahip olacaklar. Bu yeni profilinizi istediğiniz kişilerle paylaşabileceğiniz bir şekilde Instagram'ın "Yakın Arkadaşlar" özelliğine benzer. Bu da farklı gruplar için farklı profiller oluşturmanıza olanak tanıyacak demektir. Örneğin, birincil profilinizi arkadaşlarınız ve aileniz kullanabilirken, iş bağlantılarınızın görebileceği alternatif bir profil de oluşturabilirsiniz.

Whatsapp'tan yeni gizlilik özelliği: Tek numara üzerinden iki profil... resim: 0

Test aşamasındaki ekran görüntülerine göre, ikincil profil, WhatsApp'ın gizlilik ayarları menüsünden yapılandırılabilecek. Bu özellik, kişisel ve iş hayatını daha iyi ayırmak isteyen kullanıcıları hedefliyor.

Ayrıca, WhatsApp yakın zamanda tek bir uygulama içinde birden fazla hesap kullanma olanağı sundu.  Bu, ikinci bir cihaza ihtiyaç duymadan, tek bir cihaza iki hesap eklemenize izin verir. Platform, ikinci bir telefon numarası veya eSIM veya çift/çoklu SIM destekleyen bir telefon kullanmanız durumunda bu özelliği kullanmanıza olanak tanır. (Shiftdelete)

Etiketler WhatsApp
Yorumlar
Kalan Karakter 800