Whatsapp'tan yapay zeka hamlesi!

Son beta sürümünde ortaya çıkan yenilikle birlikte WhatsApp, yapay zeka kullanarak çıkartma oluşturabilme yeteneği kazanıyor. İşte ayrıntılar...

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, sürekli olarak yeni özelliklerini kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Bu özelliklerle birlikte platform, teknolojik gelişmeleri takip etmekte ve kullanıcı deneyimini geliştirmektedir. Bugün yayınlanan 2.23.17.14 kodlu Android beta sürümünde keşfedilen bir özellik, bunun bir örneğidir.

Bu yeni özellik sayesinde WhatsApp, kullanıcılarına yapay zeka yardımıyla çıkartma oluşturma imkanı sunacak. WaBetaInfo tarafından paylaşılan bilgilere göre, kullanıcılar artık dakikalarca çıkartma aramak zorunda kalmayacaklar.

En uygun çıkartma otomatik oluşacak

Kullanıcılar, "Create Sticker" (Çıkartma Oluştur) seçeneğine tıkladıklarında, o anki duygularını ifade eden birkaç kelime girebilecekler. WhatsApp, bu bilgileri kullanarak en uygun çıkartmayı otomatik olarak oluşturacak.

Whatsapp'tan yapay zeka hamlesi! resim: 0

Oluşturulan çıkartmaları Favoriler bölümüne eklemek mümkün olacak. Ayrıca sadece bir değil, yazılan kelimeye bağlı olarak birkaç çıkartma seçeneği sunulacak. Kullanıcılar bu seçenekler arasından en beğendiklerini seçerek paylaşabilecekler.

Yapay zekanın oluşturduğunu belli olacak

Bu yeniliklerin yanı sıra, WhatsApp, yapay zeka tarafından oluşturulan çıkartmalara özel bir etiket ekleyecek. Ayrıca, kullanıcıların uygunsuz veya zararlı olduğunu düşündükleri çıkartmaları doğrudan Meta'ya bildirebilmeleri için de bir mekanizma sunulacak. (Shiftdelete) 

Etiketler WhatsApp Yapay Zeka
Yorumlar
Kalan Karakter 800