Whatsapp'tan bir özellik daha! Artık sıralama karışmayacak

WhatsApp, her gün yeni özelliklerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Son duyurulan özelliğe göre, WhatsApp üzerinden medya gönderilirken numaralandırmalar sayesinde, fotoğraf sıralaması karışmayacak.

Güncelleme:

Her gün çeşitli özelliklerde gündeme gelen popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp yeni özelliğini duyurdu. Son olarak bilinmeyen numaralardan gelen bildirimleri sessize alma özelliğini duyuran Meta, şimdi medya gönderimine bir güncelleme getiriyor.

Medya seçici özelliği

WhatsApp geliştirilmiş medya seçici özelliğini yayınlamaya başladı. Bu özellikle beraber kullanıclar artık seçilen medyaların sıralarını kolayca takip edebilecek.

Wabetainfo'ya göre, önceden Küçük resimler seçildiğinde tik işareti çıkıyordu. Artık tik işareti yerine numaralandırma yapılacak ve böylelikle kullanıcılar göndermek istedikleri medya sıralamasını daha kolay yapabilecek.

Whatsapp'tan bir özellik daha! Artık sıralama karışmayacak resim: 0

Özellik ne zaman aktif olacak?

Henüz beta kullanıcıları için teste sunulmuş olan özelliğin ne zaman kullanılacağına dair net bir bilgi henüz yok. Ancak önümüzdeki süreçte aşamalı olarak tüm kullanıcılar için aktif olacağı düşünülüyor. 

Etiketler WhatsApp
Yorumlar
Kalan Karakter 800