Whatsapp'ta yeni güvenlik özelliği! E-posta doğrulaması geliyor

WhatsApp, son günlerde gizlilik ve kullanıcı güvenliğine odaklanarak kilitli sohbetler gibi yeni özellikler sunuyor. Şimdi ise popüler mesajlaşma uygulaması, iki adımlı e-posta doğrulamasını kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

Güncelleme:

WhatsApp'a eklenen e-posta doğrulaması özelliği, Ağustos ayından bu yana geliştirilmekte olup beta kullanıcılarına sunuldu. Bu özellik, kullanıcıların WhatsApp hesaplarını kişisel e-posta adresleriyle bağlayarak ek bir güvenlik katmanı oluşturmalarına olanak tanıyor. Bu sayede hesaba erişim daha güvenli hale gelirken, veri hırsızlığı ve bilgisayar korsanlığına karşı ek bir önlem sağlanmış oldu. 

Yalnızca kullanıcı tarafından görülecek

Yeni özelliği kullanmak oldukça basit. WhatsApp, kullanıcılardan e-posta adreslerini paylaşmalarını istiyor ve bu bilginin yalnızca kullanıcı tarafından görülebileceği vurgulanıyor. Bunun ardından, e-posta adresinize gönderilen doğrulama bağlantısı üzerinden e-posta hesabınızı doğrulayabilirsiniz.

WhatsApp'ın beta sürümünden elde edilen bilgilere göre, bu özellik için henüz net bir lansman tarihi belirtilmedi. Ancak yeni doğrulama sisteminin kısa bir süre içinde tüm WhatsApp kullanıcılarına sunulması bekleniyor. 

Etiketler WhatsApp
Yorumlar
Kalan Karakter 800