Whatsapp'ta yeni dönem: Merakla beklenen özellik yayınlandı

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, merakla beklenen HD video gönderme özelliğini kullanıcılara sundu.

Güncelleme:

Meta, mesajlaşma uygulamaları arasındaki rekabeti körüklemek amacıyla WhatsApp için yeni bir özelliği kullanıcıların hizmetine sundu. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve merakla beklenen Whatsapp HD video gönderme özelliği artık kullanıcıların kullanımına açıldı.

Artık HD video gönderebilecek

Bir süre önce Whatsapp, yüksek çözünürlüklü resim gönderme özelliğini kullanıcılarına tanıttı. Şirket, yüksek çözünürlüklü fotoğraf özelliğinin yanı sıra HD video gönderme özelliğini de getirdiğini duyurdu. Bu yeni özellik, aşamalı olarak kullanıcıların erişimine sunulmaya başlandı.

Yeni özellik ile artık (isteğe bağlı olarak) kullanıcılar daha önce tek seçenek olarak sunulan 480p çözünürlüğünün ötesinde, 720p çözünürlüğünde videoları paylaşabilecekler. Bu özelliği kullanmak için, paylaşmak istediğiniz video veya videoları seçin, ekranın üst kısmındaki yeni HD düğmesine dokunun. Sonrasında açılan pencerede, görseli ya da videosu HD Kalitesinde (diğer adıyla 720p) mi yoksa Standart Kalitede mi (diğer adıyla 480p) paylaşmak istediğinizi belirleyin.

Whatsapp'ta yeni dönem:  Merakla beklenen özellik yayınlandı resim: 0

HD görsellerde olduğu gibi, Whatsapp'ta paylaşılan tüm HD videolar da uçtan uca şifreleme ile güvence altına alınacak. HD video paylaştığınızda, videonun köşesinde HD ibaresi görünecek.

Yüksek kaliteli medya içeriği gönderdiğiniz kişi, zayıf bir internet bağlantısına sahipse, içerikleri önce standart çözünürlüklü versiyonlarıyla alacak. Uygulama, düşük internet hızlarına sahip kullanıcılara HD versiyonu indirme seçeneği sunma özelliği ile de kullanıcı deneyimini geliştirmeyi amaçlıyor.

Etiketler WhatsApp
Yorumlar
Kalan Karakter 800