Whatsapp’ta o özellik artık yapay zeka ile çalışacak! Artık sohbetlerde…

Whatsapp yapay zeka ile entegreli çalışmaya başlıyor. Buna göre dünyanın en çok kullanılan platformlarından bir tanesi olan whatsapp, yapay zekalı sohbet robotu geliştiriyor.

Güncelleme:

Whatsapp yapay zeka ile entegreli çalışmaya başlıyor. Buna göre dünyanın en çok kullanılan platformlarından bir tanesi olan whatsapp, yapay zekalı sohbet robotu geliştiriyor. Uygulamaya yüklenecek olan sohbet robotunun yeni bir kısayol ile birlikte kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Meta Connect tarafından duyurulan yeni özellik, beta sürümünde test edilmeye başlandı. Sohbetler sekmesi altında yapay zekalı robotun çıkması ile başlayan süreçte kullanıcıların da büyük bir kolaylık altında bu özelliği kullanmaları bekleniyor. Hem zamandan hem de emekten tasarruf edilmesini sağlayacak olan bu özellik, kullanıcıların dikkatini çekmeyi planlıyor.

Whatsapp yapay zeka dönemini resmen başlatıyor

2.23.24.26 numaralı beta sürümünde Whatsapp yapay zekalı sohbet özelliğini kullanıma sundu. Kullanıcıların işlerini daha kolay ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmesi için bir dönem test edilecek olan özellik yakın zamanda yavaş yavaş pek çok ülkede aktif olarak kullanılabilecek. Bununla birlikte yakında hayatımıza uygulamada aşağıdaki özelliklerin girmesi bekleniyor.

·        Kilitli sohbetlere erişim için gizli kod oluşturabilme

·        İş ile kişisel iletişimi ayrımak için farklı profil oluşturabilme imkanı

Böylece dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından bir tanesi olan Whatsapp, insanların hayatına derinden dokunmaya devam ediyor.

Etiketler WhatsApp Yapay Zeka
Yorumlar
Kalan Karakter 800