WhatsApp'ta mavi tik dönemi! Zuckerberg açıkladı

Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, WhatsApp'a gelecek yeni özellikleri duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, WhatsApp'a da mavi tik geliyor. Peki WhatsApp mavi tik fiyatı ne kadar olacak?

Güncelleme:

Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, WhatsApp'a gelecek yeni özellikleri duyurdu.

İşletmeler, bir WhatsApp sohbeti içinde farklı ihtiyaçları destekleyen özelleştirilebilir formlar oluşturabilecek.

Whatsapp'ta alışveriş dönemi

WhatsApp, Hindistan'da Razorpay ve PayU ile ödemeleri genişleterek WhatsApp sohbeti içinde bir işletmeden satın almayı kolaylaştırıyor! 

Böylelikle kullanıcılar bir işletmenin WhatsApp hesabı üzerinden alışveriş yapabilecek.

Whatsapp'a mavi tik 

Meta Verified ile WhatsApp, işletmelere doğrulanmış bir rozet ile kimlik doğrulama, proaktif kimliğe bürünme koruması, hesap desteğine erişim ve web araması yoluyla işletmelerin keşfedilebilirliğini artırmak için yeni özellikler sunacak.

Meta Verified, doğrulanmış bir rozetle işletme kimlik doğrulaması, proaktif kimliğe bürünme koruması, hesap desteğine erişim ve işletmenizin keşfedilmesine yardımcı olacak özellikler içerir.

Öte yandan Zuckerberg, Instagram ve Facebook'tan başlayıp zamanla WhatsApp'ı da ekleyerek işletmelere Meta Verified'ı sunacağını açıkladı.

Whatsapp mavi tik fiyatı ne kadar olacak? 

Meta Verified aboneliği için Facebook sayfası veya Instagram hesabı başına ayda 21,99 dolar ödeyecek. Ayrıca her ikisi için de ayda toplam 34,99 dolar ödeyebiliyorlar. Ancak şirket, WhatsApp doğrulaması için fiyatlandırmayı açıklamadı.

 

Etiketler WhatsApp mavi tik
Yorumlar
Kalan Karakter 800