Whatsapp'ın Android tasarımı yenilendi: İlk görüntüler geldi

Milyonlarca insan tarafından kullanılan anlık mesajlaşma platformu Whatsapp, yeni özelliklerle gündeme gelmeye devam ediyor. özelliklerin yanı sıra platformun arayüzünde de değişiklikler yapılıyor. İşte bu yeniliklerle dolu yeni Whatsapp tasarımı!

Güncelleme:

Popüler mesajlaşma platformu Whatsapp, son bir süredir özelliklerin yanı sıra arayüz tasarımını da güncelliyor. Bugün ise Android için geliştirilen yeni tasarımın görüntüleri gün yüzüne çıktı. Peki, yeni arayüzde neler değişiyor?

Whatsapp'ın 2.23.18.18 kodlu Android beta sürümü, uygulamanın arayüzündeki değişiklikleri açıkça gösteriyor. Ortaya çıkan görüntüler, Android sürümünde büyük bir tasarım revizyonu olduğunu gösteriyor. Material Design 3 ile oluşturulan bu yeni arayüz, daha modern ve çağdaş bir görünüm sunacak.

Android için tasarlanan yeni Whatsapp arayüzü nasıl görünecek?

Ekran görüntülerinde, uygulamanın iki farklı modu da görülebilir. Birincisi standart mod, ikincisi ise karanlık mod. Standart mod, oldukça minimalist ve beyaz tonlar ağırlıklı bir tasarıma sahipken, yeni tasarımla birlikte üst kısımdaki yeşil renkli bölge beyazlaştırılmış.

Whatsapp'ın Android tasarımı yenilendi: İlk görüntüler geldi resim: 0

Yeni tasarımda alt gezinti çubuğunda da göze çarpan farklılıklar mevcut. Ayrıca konuşmalar listesindeki filtreleme seçenekleri de dikkat çekiyor. Ek olarak, gezinme menüsü de alt kısımda konumlandırılmış.

Sohbetlerin üst kısmında ise yeni "Tümü", "Oku", "Kişisel" ve "İş" filtreleri yer alıyor. Bu, mesajlarınızı daha kolay bir şekilde sıralamanıza olanak tanıyacak.

Whatsapp'ın Android tasarımı yenilendi: İlk görüntüler geldi resim: 1

iOS'a ne zaman gelecek?

Bu yeni değişikliklerin iOS sürümü için de yakında gelmesi bekleniyor, ancak şu an için bu güncellemelerin hala test aşamasında olduğunu belirtmek önemlidir.

Etiketler WhatsApp
Yorumlar
Kalan Karakter 800