Whatsapp'a mesaj sabitleme özelliği geldi! Nasıl kullanılır?

Meta'nın icra ettiği ve dünyanın dört bir yanındaki milyarlarca kullanıcısıyla en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, sürekli olarak yeni özelliklerle güçlendirilmeye devam ediyor. En sonunda, uzun bir süredir beklenen Mesaj Sabitleme özelliği WhatsApp'a eklendi.

Güncelleme:

WhatsApp, son zamanlarda kullanıcı taleplerine cevap vermek adına bir dizi özelliği geliştirmekte. Şirket, kullanıcı deneyimini artırmayı hedefleyerek geçtiğimiz günlerde Kaybolan Sesli Mesaj özelliğini tanıtmıştı. Şimdi ise Mesaj Sabitleme özelliği kullanıcıların hizmetine sunuldu.

WhatsApp'ın uzun bir test sürecinin ardından herkese sunulan yeni Mesaj Sabitleme özelliği, sohbet içindeki önemli bir mesajı vurgulayarak kolay erişim sağlıyor. Artık istediğiniz mesajı sohbetin en üstüne sabitleyebilir ve daha sonra rahatça görebilirsiniz.

Whatsapp'a mesaj sabitleme özelliği geldi! Nasıl kullanılır? resim: 0

Süre seçilebiliyor

Mesaj Sabitleme özelliği için 24 saat, 7 gün ve 30 gün gibi süre seçenekleri bulunuyor. Seçtiğiniz süre sona erdiğinde, mesaj artık sohbetin en üstünde gösterilmeyecek, bu nedenle erişim için geçmişe gitmeniz gerekecek.

Eğer Mesaj Sabitleme seçeneğini bulamıyorsanız, muhtemelen özellik henüz sizin için kullanıma sunulmadı. Android kullanıcısıysanız Google Play Store, iOS kullanıcısıysanız App Store üzerinden güncellemeleri kontrol edebilirsiniz. Eğer yeni bir güncelleme bulunmuyorsa, şimdilik beklemekten başka bir seçeneğiniz yok gibi görünüyor. (Shiftdelete)

Etiketler WhatsApp
Yorumlar
Kalan Karakter 800