WhatsApp şikayetlerinde büyük artış! Yabancı numaralar çileden çıkarttı

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp' a gelen şikayetler son zamanlarda yabancı numara aramalarıyla yüzde 1001 artış gösterdi.

Güncelleme:

WhatsApp, sürekli yeni özellikler eklerken, son zamanlarda önemli bir sorunla karşı karşıya... Milyonlarca kullanıcının şikayet ettiği üzere, WhatsApp üzerinden yabancı numaralı aramalar ve mesajlar gelmeye başladı.

Dünya genelinde pek çok kullanıcı, farklı alan kodlarına sahip numaralardan WhatsApp üzerinden aranıp, mesaj alıyorlar. Genellikle "Merhaba, Nasılsın?" gibi mesajlar ve birkaç kez aramalar yapılarak kullanıcıların dikkati çekiliyor. Bu durum, WhatsApp'ın itibarını olumsuz etkiliyor.

Yüzde 1001 şikayet artışı

Kullanıcıların şikayetleri artıkça, WhatsApp'a gelen şikayetler de hızla artıyor. Verilere göre, geçen yılın aynı dönemine göre WhatsApp şikayetleri tam %1001 artış gösterdi. Sadece bir haftada bin 69 şikayet alınırken, 2023'ün ilk yedi ayında bu sayı 4 bin 409'a yükseldi.

Kullanıcılar, bu durumda WhatsApp'ın potansiyel bir dolandırıcılık veya bilgi çalma riski olduğunu belirterek şikayetlerini dile getiriyorlar. (Shiftdelete)

Etiketler WhatsApp şikayet
Yorumlar
Kalan Karakter 800