Whatsapp Kanalları'na yeni özellik! Artık gönderilebilecek...

Meta şirketi, WhatsApp Kanalları için heyecan verici bir özellikle kullanıcılarına yeni bir deneyim sunuyor. Artık WhatsApp, Kanal sahiplerine sesli mesaj gönderme imkanı tanıyor. İşte detaylar…

Güncelleme:

Meta, WhatsApp Kanal özelliğini duyurduğu andan itibaren bu özelliğiyle büyük bir ilgi topladı. Ünlüler ve popüler sayfalar, bu özelliği hemen benimseyerek kullanmaya başladılar. Hızla popülerlik kazanan bu özellik için WhatsApp, kanal sahiplerinin takipçileriyle etkileşim kurmalarını sağlayacak yeni özellikleri tanıttı. Bu özellikler arasında en dikkat çekici olanı şüphesiz sesli mesaj gönderme özelliğidir. Artık ünlülerden kanal yöneticilerine kadar herkes, gruplarına sesli mesaj gönderebilecek.

Aslında bu özelliğin gelmesi pek şaşırtıcı değil. Zira sesli mesajlar, WhatsApp'ın en sevilen özelliklerinden biri. Kullanıcılar, bu özellik sayesinde araç kullanırken bile mesaj gönderebiliyorlar. İstatistiklere göre, WhatsApp kullanıcıları günde ortalama 7 milyar sesli mesaj gönderiyor.

Meta, bu özelliğin küresel olarak kullanıma sunulacağını duyurdu ve aynı zamanda bu özelliği ilk test eden ünlünün Porto Rikolu rapçi Bad Bunny olduğunu paylaştı.

Anket de paylaşılabilecek

WhatsApp Kanal özelliğinin yeni güncellemesi sadece bununla sınırlı değil. Artık yöneticiler, sesli güncellemelere ek olarak sohbette takipçilerinin katılabileceği anketleri de paylaşabilecekler. WhatsApp, Kanalları'nın yönetici sayısını 16'ya kadar çıkararak takipçilerin her zaman en güncel haberlere erişmelerini sağlamayı hedefliyor.

Etiketler WhatsApp
Yorumlar
Kalan Karakter 800