Türkiye’nin en hızlı internet sağlayıcısı belli oldu! İşte Speedtest verileri...

Speedtest, 2023'ün üçüncü çeyreği için Türkiye'deki en hızlı sabit ve mobil internet sağlayıcılarını değerlendirdi. İşte en hızlı internet sağlayıcıları...

Güncelleme:

Sabit internet hızlarına baktığımızda, Türkiye'de ortalama indirme hızı 36.92 Mbps olarak ölçüldü. TürkNet, kullanıcılarına sunduğu ortalama 64.31 Mbps indirme hızıyla birinci sırada yer alırken, aynı zamanda ortalama 13 ms'lik düşük gecikme süresiyle dikkat çekiyor.

İkinci sırada, ortalama 46.66 Mbps indirme hızı ile Turksat bulunurken, Turkcell 38.54 Mbps ile üçüncü sırayı aldı. Türk Telekom ise 28.16 Mbps'lik ortalama indirme hızıyla dördüncü sırada yer alırken, Vodafone ortalama 26.40 Mbps ile son sırada yer alıyor. 

Sabit internet sağlayıcılarının performansındaki ilerleme, bir önceki çeyreğe göre iyileştiği görülüyor. Şimdi, aynı verileri mobil internet için değerlendirelim.

En hızlı mobil internet sağlayıcısı

Speedtest raporuna göre Türkiye'de en hızlı mobil internet sağlayıcısı Turkcell. Ortalama 57.60 Mbps indirme hızı sunarak birinci sırayı elde ediyor. Onu, 28.56 Mbps ile Türk Telekom takip ediyor. Son sırada ise 19.58 Mbps ile Vodafone bulunuyor.

Sonuç olarak, Speedtest verileri Türkiye'deki internet hızlarının performansının sabit ve mobil internet alanlarında arttığını gösteriyor.

Etiketler İnternet
Yorumlar
Kalan Karakter 800