Samsung'dan Galaxy M34 5G satın alanlara özel kampanya! Yüzde 50 indirimle sahip olabilirsiniz

Samsung Electronics Türkiye, Galaxy M34 5G akıllı telefonunu satın alan kullanıcılar için özel bir kampanya düzenliyor. İşte kampanyanın detayları...

Samsung Galaxy M34 5G, uzun pil ömrü, yüksek çözünürlüklü ekranı, profesyonel kameraları, güçlü işlemcisi ve uzun süreli yazılım desteği gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. 50MP 3'lü ana kamerası, optik görüntü sabitleme özelliği sayesinde yüksek kaliteli görüntüler sunuyor. Ayrıca, gece çekimlerinde üstün performans sergileyen Nightography özelliği bulunuyor. 6000 mAh bataryası ve 6.5 inçlik 120Hz FHD+ Super AMOLED ekranı, kullanıcıların beklentilerini karşılıyor.

Yüzde 50 indirimli sahip olabilecekler

Şirketin yaptığı açıklamaya göre, Galaxy M34 5G'yi satın alan müşteriler, 31 Ekim'e kadar Galaxy Buds2 kablosuz kulaklığı yüzde 50 indirimli olarak satın alabilecekler.

Samsung Galaxy Buds2 kulaklık, dengeli ses kalitesi, aktif gürültü engelleme ve sorunsuz bağlantı ile mükemmel bir ses deneyimi sunuyor. İki yollu dinamik hoparlörleri, güçlü baslar ve net tizler sunarak zengin bir ses deneyimi sağlıyor. Ayrıca, ANC özelliği sayesinde arka plan gürültüsünü yüzde 98'e kadar azaltabiliyor.

Kullanıcılar, 6 farklı ekolayzır ayarıyla ses deneyimlerini kişiselleştirebilir ve kulaklıkların hafif tasarımı sayesinde uzun süre rahat bir şekilde kullanabilirler. Galaxy Buds2'nin uzun pil ömrü ise uzun süreli kullanım için ideal bir seçenek sunuyor.

Etiketler Samsung kampanya
Yorumlar
Kalan Karakter 800