Messenger ve Instagram arasındaki kafa karıştırıcı özellik nihayet tarih oluyor!

2023’ün sonlarına doğru giderken Meta yeni bir geliştirme daha yapıyor. Buna göre daha önce Messenger ve Instagram arasında yer alan sohbet bağlantısı artık kaldırılıyor.

Güncelleme:

2023’ün sonlarına doğru giderken Meta yeni bir geliştirme daha yapıyor. Buna göre daha önce Messenger ve Instagram arasında yer alan sohbet bağlantısı artık kaldırılıyor. Meta, yaptığı bu hamle ile birlikte artık aradaki bağlantıyı kaldırmış olacak.

Daha önceden Instagram üzerinden Facebook arkadaşlarınız ile sohbet edebiliyordunuz. 2020’de eklediği bu özellik ile birlikte arada bir çapraz bağ kurmuştu. Ancak ilerleyen süreçte bu çapraz bağ bazı sorunları da beraberinde getirdi. Özellikle 2 platformun aynı anda kullanılması kullanıcılarda bazı kafa karışıklıklarına ve yanlış mesaj göndermelere neden oluyordu. Bunun sonucunda nihayet Meta beklenen hamleyi yaptı ve aradaki köprüyü kaldırdı.

Facebook ile Instagram arasındaki entegrasyon bitiyor

Meta tarafından yapılan açıklamada 2023’ün sonunda 2 farklı platform arasındaki bağlantının bitirileceği söylendi. Buna göre artık Instagram üzerinden Facebook’taki arkadaşlarınız ile konuşamayacaksınız. Başlangıçta iyi düşünülmüş gibi duran bu özellik ilerleyen zamanlarda pek çok soruna neden olmuştu. Meta’da kullanıcılardan gelen tepkiler ve talepler üzerine bu hatasından döneceğe benziyor.

Şu ana kadar Instagram üzerinde Facebook platformunda yaptığınız konuşmalarda salt okunur olacak ve tik işaretleri görülemeyecek.

Yorumlar
Kalan Karakter 800