Mark Zuckerberg’e büyük şok! Hayal kırıklığı olan projede işten çıkarmalar dahi başladı!

Facebook ismine Meta eklenmesi ile başlayan süreçte Mark Zuckerberg, büyük bir umutla yeni projesini herkese duyurmuştu. Ancak sonuç beklendiği gibi olmadı. Projede işten çıkarmalar dahi başladı. İşte detaylar…

Güncelleme:

Facebook ismine Meta eklenmesi ile başlayan süreçte Mark Zuckerberg, büyük bir umutla yeni projesini herkese duyurmuştu. Ancak sonuç beklendiği gibi olmadı. Projede işten çıkarmalar dahi başladı. Projenin kritik bölümlerinde yer alan pek çok kişi için işten çıkarmalar başladı.

Metaverse için herkese açık bir kapı bırakan ve bu platforma öncülük etmeyi hedefleyen Mark için işler umduğu gibi gitmedi. Metaverse sisteminin hayal kırıklığı olmasının ardından kritik noktalarda görev yapan pek çok kişi işten çıkartılıyor.

Zuckerberg uzun bir süre direndi ama…

Projenin başlangıcı ile birlikte hayal kırıklığına doğru gitmesi Mark’ı durdurmamış ve projeye devam etmişti. Ancak gelinen noktada hala bir yol kat edilememesi ve beklenen ilgiyi görmemesi nedeniyle artık bütçe kısıtlamasına gittiği görülüyor. Çünkü bıçak kemiğe çoktan dayanmış durumda.

Mark Zuckerberg’e büyük şok! Hayal kırıklığı olan projede işten çıkarmalar dahi başladı! resim: 0

Fast’te 600 kişi çıkartılıyor

Fast ismindeki Yonga bölümünde yer alan tam 600 kişinin işine son verecek olan Zuckerberg böylece projenin hüsran ile bitmesine de kendisini hazırlamış durumda. Çalışanlarına şimdiden tazminatlar ve çıkış işlemleri için gerekli prosedürlerin gitmeye başladığı görülüyor. Bu henüz başlangıç mı bilinmiyor ama Meta’nın hayal kırıklığı olduğunu sonunda Mark’ta kabul etmiş gibi gözüküyor.

Etiketler Metaverse Facebook meta
Yorumlar
Kalan Karakter 800